Festivalul de Muzică Clasică "DescOperă" 2024

Festivalul de Muzică Clasică "DescOperă" 2024

21–23 iunie
20:00
Rezervația Cultural-Naturală "Orheiul Vechi"
100–500 lei
Adaugă în favorite
 
Festivalul de Muzică Clasică „DescOperă” unește iubitorii de frumos într-un cadru inedit – la Butuceni, în Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”, în perioada 21-23 iunie. A VII-a ediție a evenimentului este dedicată marelui compozitor Giacomo Puccini, în Anul Centenar Puccini.
Publicul va avea parte de trei zile absolut speciale, cu spectacole de operă prezentate de talentați artiști din Republica Moldova și de peste hotare.
 
- Soliștii Teatrului de Operă din Roma vor evolua în prima zi a Festivalului „DescOperă”, pe 21 iunie, interpretând creații impresionante, într-un spectacol fabulos - ARII ETERNE. Participă Orchestra Simfonică a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”
 
- Pe 22 iunie, Opera Națională București va interpreta opera „TOSCA”, de Giacomo Puccini. Participă Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.
 
- În a treia zi a Festivalului „DescOperă”, vom urmări spectacolul de operă „LA BOHÈME”, de Giacomo Puccini. Interpretează Soliștii de operă, Orchestra Simfonică și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.
 
 
Spectacolele vor începe la ora 20:00, iar accesul pe teritoriu va fi permis începând cu ora 19:00.
 
Vă așteptăm cu drag pentru a crea împreună amintiri de neuitat, în cadrul ediției a VII-a a Festivalului de Muzică Clasică „DescOperă”, la Butuceni, în Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”.
 
Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii al Republicii Moldova și OCMA „Moldova-Concert”.
 
 
 
Prețurile biletelor:
500 lei - individual (o persoană)
1200 lei - abonament (pentru trei zile)
100 lei - pentru copiii cu vârsta între 10-18 ani
*Acces gratuit pentru copiii cu vârsta până la 10 ani