FROZEN

12 ianuarie 2019
12:00, 16:00
Teatrul National de Opera si Balet "Maria Biesu"
100300 lei
Adaugă în favorite

 

 Ora 12 - Limba Rusa

Ora 16 - Limba romana

Copiii de la 4 ani achita bilet.

 

Spectacol pentru întreaga familie, sub numele "Regatul de Gheață" după celebrul desen animat al companiei "Walt Disney"


Pentru cei mici și mari, am pregătit un spectacol inedit, după celebrul desen animat care este iubit de copii de pretutindeni și care are cel mai înalt cîștig din întreaga istorie “Walt Disney” – “Regatul de Gheață” bazată pe opera lui H.K. Andersen "Regina de Zăpadă".

Aceasta este povestea fetiței Anne, care a avut șansa de a salva întregul regat de la Regina de Zăpadă, care a condamnat poporul țării la iarnă eternă. Blestemul teribil al vechilor vremuri sa împlinit - împărăția a fost acoperită de zăpadă, ca o pătură albă. La toate celelalte probleme, a fost adăugată răpirea sorei lui Anna, Elsa, singura care poate ajuta împărăția magică și toți locuitorii săi.

Pentru a-și elibera sora din mâinile păcătoșilor, Anna, în compania alpinistului Christoph, cerbul său Sven și, de asemenea, drăguțului om de zăpadă Olaf, pornește într-o călătorie lungă și periculoasă prin frig și viscol, pentru a o găsi pe Elsa, pentru a rupe blestemul și ai salva pe toți cei care îi sunt dragi.

Îi așteaptă multe încercări și aventuri interesante. O echipă de curajoși întâlnesc trolii misterioși și multe alte personaje, unele dintre ele vor ajuta eroii, iar unii, dimpotrivă, vor împiedica în orice mod realizarea unui scop nobil. Eroii sunt așteptați cu surprize incredibile, iar magia va apărea în fiecare fulg de zăpadă.

Fiecare copil care vizitează spectacolul poate simți atmosfera și deveni parte aventurilor din regatul Ehrendell, poate face cunoștință cu personajele preferate din minunatul desen animat. Sărbătorile vor începe imediat ce micuții vor apărea în palatul frumos al orașului. Finisajele luxoase ale palatului, frumosul pom de Crăciun vă vor ajuta să simțiți magia sărbătorilor.

Oaspeții care vor vizita spectacolul, vor putea să se strecoare în atmosfera festivă, să participe la diverse jocuri, distracții și dansuri.

Împreună cu eroii basmului, spectatorii vor rezolva șarmurile amuzante și vor sugera cum să iasă din împrejurări dificile eroilor piesei "Regatul de Gheață".

După aventură, copiii vor avea o sesiune foto cu toate personajele din aventurile incredibile de Anul Nou.

Oferă copilului tău un adevărat basm: un spectacol fascinant de foc, acrobație amețitoare, peisaje fabuloase și costume luminoase, muzică excelentă, coregrafie modernă - mai mult de 30 de artiști de top vor demonstra acest lucru!

Vă vom arăta acele evenimente care nu au fost în prima parte a desenului animat!

 *** Este permisa intrarea la eveniment doar cu biletul in forma printata !!!