Gala Generozitatii 2016

Gala Generozitatii 2016

24 septembrie 2016
Sâmbătă 17:30
Palatul Republicii, str. Maria Cibotari, 16
660–2600 lei
Adaugă în favorite

gala

 

Acum trei ani, CCF Moldova/ HHC Marea Britanie alături de Patronul organizației, Soprana Valentina Nafornița invitau pentru prima data chișinăuienii și oaspeții capitalei RM să se implice într-un gest de generozitate. Gala Generozității - un eveniment unic care îmbină arta, cultura și caritatea, toate susținute de nume și personalității remarcante, în sprijinul copiilor rămași fără îngrijire părintească sau în risc de a rămâne. De atunci, Gala Generozității prinde noi culori, noi implicări, parteneriate și tot mai mulți oameni generoși.
În acest an vom celebra generozitatea într-un nou format cu invitați unici care duc faima Moldovei peste hotarele ei, dar care nu uită niciodată de cei rămași aici în special de copii.
Pe 24 septembrie vin să cânte pentru copiii Moldovei, vin să ne îndemne să susținem copilăria acasă, în familie.
 
 
Bilete în vânzare:
 
- Bilet de 660 lei și 860 lei - pentru un concert ce cuprinde un mix de muzică clasică și pop, asezonat cu renumitele vinuri Purcari, dar și alte surprize.
 
- Bilet de 2600 lei – pentru concertul ce cuprinde un mix de muzică clasică și pop, o licitație de lucruri exclusive și o cină selectă oferită de restaurantul italian Mezzo.