GALA GENEROZITATII 2018

30 noiembrie 2018
Vineri, 18:00
Sala cu Orgă
500800 lei
Adaugă în favorite

Pe 30 noiembrie 2018 de la ora 18:00, la Sala cu Orgă, va avea loc cea de-a cincea ediție GALA GENEROZITĂȚII, un concert extraordinar susținut de soprana Valentina Nafornița la Chișinău.

Evenimentul este organizat de CCF/HHC Moldova în sprijinul copiilor vulnerabili din țara noastră.

Gala Generozității vă invită să trăiți un concert de excepție, de unde nu pot lipsi premierele și îmbinarea inedită de stiluri muzicale, un concert dedicat susținerii copiilor care au nevoie de dragoste și protecție familială.

Pe scenă vor urca artiștii care au cucerit cele mai cunoscute scenă de operă, festivaluri și concursuri din lumea întreagă. În această ediție a Galei revin la Chișinău interpreți născuți în Moldova, deveniți renumiți și extrem de apreciați pe plan internațional: soprana Valentina Nafornița, baritonul Mihail Dogotari, violonista Rusanda Panfili, Moldovan National Youth Orchestra și dirijorul ucrainean Andriy Yurkevych.


Premiera ediției – duetul protagonistelor serii, Valentina Nafornița și 
Rusanda Panfili. 

Gazda serii, frumoasa prezentatoare PRO TV Chișinău, Sorina Obreja.  
Pentru informații despre artiști, invitați și întreg programul serii, urmăriți pagina evenimentului www.galaccf.org

Despre bilete:

Numărul biletelor este limitat. Vă recomandăm să procurați biletele din timp, pentru a vă asigura prezența la eveniment. 

În perioada 10 septembrie – 01 noiembrie este valabilă opțiunea Early Bird - 700 lei

În perioada 01 noiembrie – 30 noiembrie - 800 lei

Atențiedin 25 septembrie beneficiați de 10% reducere la biletele procurate cu cardurile VictoriaBank. 

Pentru cei care doresc să continue seara în spiritul generozității, partenerul principal al Galei - Fundația Felicia – vă invită la o cină și licitație de experiențe și obiecte exclusiviste oferită de Mezzo Italian Restaurant. Rezervarea se face la tel 068601144preț concert și cină 2600 lei