Grand Opening - Casa de Creatie Piotr Alii si Miron Cristina

20 October 2019
Sunday, 17:00
str. Mihai Eminescu 4
200 lei
Adaugă în favorite

 Casa de creație „Piotr Alii și Cristin Miron” deja sunt cunoscuți după organizarea show-urile neordinare pentru industria modei autohtone cu titlu „AntiFashion Show” la Tipografia5, „Blăstăm Basarabea” la Teatrul „Mihai Eminescu” și „Alternative Fashion Show”, care au revoluționat și provocat lumea fashion-ului din Moldova.

De data această vine cu un nou proiect și anume de a crea o platformă calitativă și comună pentru fuziunea mai multor forme ale artei, precum modă, expoziție-instalație, proiecții vizuale, performance, pictură, muzică, recital de poezie. De asemenea acest eveniment ține să unească tinerii artiști din domeniile enumerate anterior întru dezvoltarea gândirii creative atât a publicului, cât și a altor artiști.

Organizatorii își propun să combată prin acest act cultural mentalitatea înrădăcinată de percepere a legăturii dintre modă și artă, și tot ce o înconjoară.

Duminică, 20 octombrie la ora 17:00 vă așteaptă un mixt din colecții de modă, recital de muzică și poezie, instalații, expoziție de pictură pe str. Eminescu 4:

-        Prezentarea colecțiilor lui Piotr Alii

-        Prezentarea colecții „Capsula” de Misha

-        Prezentarea designerului  din Ukraina Mira Matchina

-        Recital muzical : Iulia Panici și Sandu Cordoneanu („ViaDacă”), Fratele Gheorghe

-        Recital poetic : Ioana Isac și Ronin Terente

-        Instalații: Cauia Daniel, Alexandru Medinschi și Dorin Nebunu

-        Expoziție de pictură: Anastasia Creciun

Toate acestea vor fi prezentate sub forma unui labirint, în care fiecare cameră va fi amenajată diferit. Camerele vor fi 10 la număr și vor reprezenta diferite simboluri îmbibate de misticism. Casa în care aceștia concep ideile și produc hainele este bântuită de creativitate, iar voi veți avea posibilitatea să aflați în sfârșit tainele lumii ezoterice ale lui Piotr Alii și Miron Cristina.

Vă promitem să vă pierdeți într-un labirint artistic și să fiți alături de tinerii artiști, care doresc să prezinte publicului o viziune ieșită din tipare.

 

Parteneri: Vinăria din Vale