HARMONIE

HARMONIE

3 decembrie
Sâmbătă 18:00
Sala cu Orgă
80–200 lei
Adaugă în favorite
Soprana Tatiana LISNIC /Moldova-Malta/ , acompaniată de pianistul David ZOBEL /Franța/ prezintă un recital vocal - HARMONIE.
În program: creații de Gabriel Fauré, Claude Debussy, Ernest Chausson, Reynaldo Hahn, Franz Liszt, Henri Duparc.
 
⚜️Tatiana LISNIC și-a începit studiile la Colegiul de Muzică ”Ștefan Neaga” din Chișinău, absolvind ulterior Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, România. Primii pași în cariera internațională i-a făcut în Austria, unde a obținut o bursă la prestigiosul Centru ”Herbert von Karajan”. Teatre lirice precum Opera din Viena, La Scala di Milano, Covent Garden din Londra, Staatsoper din Berlin , Opéra National de Paris , Teatro La Fenice Venezia, Theatre de la Monnaie din Bruxelles, Operele din Liege, Dijon, Frankfurt, Ravenna, Montpellier, Florența, Zurich, Valencia, Hanovra, Hamburg, Tokyo, Essen, Nantes, Angers, Sankt-Petersburg, Hong Kong, Tallinn, San Diego, Seoul sunt doar câteva scene mondiale unde soprana Tatiana Lisnic a fost ovaționată, dăruind publicului roluri memorabile.
 
⚜️David ZOBEL se bucură de o carieră de succes ca pianist colaborator și acompaniator de operă, atât în Franța, cât și în străinătate. El este și coach de operă, colaborând cu Théâtre du Châtelet în Paris, Opera de Stat din Viena, Het Muziektheater din Amsterdam, Opera Națională și Festivalul orchestrelor Radio din Montpellier, Festivalul din Aix en Provence și Stanislawski Theatre. A lucrat cu mulți dirijori remarcabili, printre care Christoph von Dohnányi, Christoph Eschenbach, Sir John Eliot Gardiner, Lawrence Foster, Alain Altinoglu, Antonino Fogliani și Marc Minkowski. Colaborează cu Joyce DiDonato de mai mulți ani, stabilind un dialog muzical fericit, spre bucuria publicului, recompensat cu premii și aplaudat mereu la scenă deschisă.