Harpa lui David

Harpa lui David

24 mai
Vineri 18:00
Palatul de Cultură „Nicolae Botgros’’
200–600 lei
Adaugă în favorite

Concert de caritate de muzică clasică ,,Harpa lui David’’.

Filarmonica Municipală Cahul în parteneriat cu JCI Cahul și Primăria municipiului Cahul, organizează vineri, 24 mai 2024, ora 18:00, la Palatul de Cultură ,,N. Botgros’’, mun. Cahul un eveniment caritabil.

Scopul acestui proiect este promovarea muzicii clasice în zona de sud a țării prin dezvoltarea Filarmonicii Municipale Cahul.
Banii obținuți din vânzările de bilete, cât și de la parteneri vor merge pentru procurarea unei harpe, instrument muzical necesar pentru activitatea concertistică a orașului.

În program:
Concertul N2 pentru pian și orchestră de Sergei Rahmaninov, cu renumitul solist Gheorghe Voylochnikov din Germania, și concertul pentru vioară și orchestră de Felix Mendelsson, violinistă Sofia Știuca.
De asemenea, ii vom asculta pe cântăreții de operă, soprana Alexandra Procopovici și tenorul Viktor Novitski, care vor cânta piese ale compozitorului Vladimir Shpak.
La harpă, o vom audia pe Olga Cazac care va interpreta piese faimoase pentru harpă și orchestră de Tchaikovskii și Saint-Saens. Toate piesele vor fi acompaniate de Orchestra Simfonică Națională a Companiei Teleradio Moldova, dirijor Rotilă Ilie Croitoru.

Dress code: Black tie.