Hip-Hop Freestyle Event 2016

17 septembrie 2016
Sâmbătă, 21:00
Korovva
30 lei
Adaugă în favorite

 korovva

 

 

Festivalul de Hip Hop își deschide ușile pentru toți cei pasionați de rap de calitate și-i unește pe cei care doresc să petreacă o seară cântată. Evenimentul se va desfășura pe 17 septembrie în Clubul de noapte Korovva. Muzica va fi mixată de Dj Bushea și Dj Jay Kay, precum și de alți rapperi.
Programul pregătit este unul plin de concursuri și de surprize. Dacă veți fi printre curajoșii care se vor avânta în jocuri, veți avea mari șanse să câștigați și premii.
 
 


Festivalul propriu-zis se va desfășura în trei etape:

1. Evoluția Live a artiștilor hip-hop, menționați în afiș.

2. Fiecare oaspete al festivalului ar putea deveni participant și ar putea să-și demonstreze talentul publicului larg. Regulile sunt simple: extragi un bilețel pe care scrie tema de freestyle va trebuie să desfășoare tema in stil rap.Pe scenă o sa fie 2 cântăreți, ambii extrag din coș tema și o să desfășoare in stil rap, sarcina este sa fie mai interesant decât celălalt. Câștigătorul va fi ales de către public. Acesta va primi și premii precum: un ceai calitativ, un chipiu și altele.

3. Afterparty.

Pe lângă acest lucru, la festival vor fi premiați cei mai activi dansatori de către partenerii și sponsorii evenimentului. De asemenea, fiecare oaspete va fi premiat cu câte o băutură din partea casei. Veți putea să vă schimbați biletul de la eveniment cu un ceai sau o băutură cu vodkă. Cei care sunt pasionați de ceaiul chinezesc vor putea cumpăra de la bar un ceai ales. Astfel, dacă ați râvnit de mai mult timp să încercați unul dintre cele mai vechi ceaiuri chinezești, ați putea să-l savurați în acea zi.

La festival vă așteaptă muzică bună, improvizație pură, Live Hip-Hop și un concert de muzică Hip-Hop. Vor evolua: Pau, Thony, Amstaff, One shadow, Gicu boeviku, Vigi, Tipchik, Pavel Denesiuc, Skizu, Mujdey Boyz, Sceptyk, precum și alți oaspeți.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Acestea pot fi cumpărate pe iticket.md. Menționăm că locurile sunt limitate. Mai multe informații despre festival puteți să aflați în cazul în care veți urmări pagina lui de Facebook.

Va cânta muzică in stilu:Hip-Hop/Rap(new school, old school), Trap, Grime, improvizație
 
Price:30 Lei
In ziua evenimentului biletul va costa 50 lei
 
DJ: DJ Bushea
DJ: Jay Kay
 
 
Skizu - Falsitate (Prod. Kritiku)
 
 
 
 
One Shadow - Вверх вниз (Up - down)
 
 
 
Mujdey Boyz - Moldavian Speech(Queen's Speech Remix)