Hip-Hop S-asa

23 octombrie 2015
Vineri, 17:00
Teatrul De Vară
100 lei
Adaugă în favorite

Hip-Hop S-asa

 

Cei mai buni Hip-Hoperi din Moldova vor evolua pe aceași scenă alaturi de invitații speciali din Rusia si Romania.
Triada, Slim(Centr) si BUG Mafia! 

 

 

Hip-Hop S-asa


Artisti autohtoni :
-
Unda Comuna,
- Guz si Kapushon,
- Mani,
- 3DRap,
- Vigi,
- Inflamabil,
- Rupt,
- SGSS,
- Krollikan si Viteazu,
- Traian,
- Poetu Pervers 
- Swoad.

 

 

Slim - membru al trupei rusesti, deja legendare, CENTR. Trupa activeaza din 2007. Insa fiecare din cei 3 membri sunt in rap de la inceputul anilor 2000. Este coleg cu renumitii rapperi rusi - Guf si Ptaha. Trupa CENTR, a devenit intr-adevar un fenomen, dupa lansarea albumului "Качели" in 2007. E primul al trupei si au reusit sa faca o rusie intreaga sa le fredoneze textele cativa ani de-a randul.

 

Au intrat in majoritatea topurilor posibile la radio si TV in 2008 cu piesa si videoclipul piesei "Город Дорог" in colaborare cu renumitul artist rus - Basta.
CENTR, dupa debutul exploziv, au ajuns sa dea cate 20 concerte pe luna si aproape la toate din ele salile erau arhi pline,  biletele fiind vandute toate cu 2 saptamani pana la eveniment.

 

In aceeasi componenta, au lansat in 2009, albumul "Эфир в норме", dupa care trupa aproape ca si-a incetat activitatea,asa cum in componenta ei ramasese doar Slim si Ptaha, Guf parasind-o. (Dar se reunesc in februarie, 2015) Intre 2009 si 2015, toti 3 artisti si-au construit cariere solo. Si toti cu succes. Anume in aceasta perioada Slim s-a aratat ca artist si rapper extrem de talentat, lansand in acesti ani 4 albume solo. Afara de asta a lansat alte 2 albume-proiecte. Ultimul lansat este in 2014 "Лото 33", care se bucura de mare succes. A lansat peste 20 de videoclipuri.

 

Hip-Hop S-asa

 

Triada - Veterani ai rapului rusesc. Trupa din Krasnodar. Activeaza de peste 15 ani. Participa la cele mai importante festivaluri si evenimente hip-hop din Rusia si Ukraina. Dar au concertat si in Germania, Belgia, Israel si Lituania. Triada au lansat, pe tot parcursul activitatii artistice, probabil,cele mai multe materiale audio: 10 albume de studiou, fiecare din cei 2 participanti, Nigativ si Dino, cate 3-4 albume solo,cateva albume in alte proiecte. Lirica lor este, poate, cea mai aproape de poeziile clasice.

 

Nigativ este si primul din Rusia, care a lansat un album dublu. Se numeste "Точка Росы". A fost lansat in 2006 si  dupa parerea mai multor specialisti, este unul din cele mai importante din rapul rusesc. Sunt cunoscuti in mare parte, datorita hit-urilor: "Дежавю", care a fost numit cel mai bun clip de rap in anul 2005, "Нежный Омут", "Лебединая", "История одной болезни", "Дождь".

 

Hip-Hop S-asa