Holograf - Asa frumoasa...

6 martie 2015
Vineri, 19:00
Palatul National
200500 lei
Adaugă în favorite

Holograf - Asa frumoasa...

 

”AȘA FRUMOASĂ...”
6 martie 2015, Palatul Naţional
Concert de amploare la Chişinău în cadrul Festivalului Internaţional„MĂRŢIŞOR – 2015” cu una dintre cele mai complecse şi iubite trupe de muzică rock din România, „HOLOGRAF”

 

Societatea Culturală „MUZICOUNIVERS” preconizează realizarea unui concert cu trupa HOLOGRAF intitulat ”AȘA FRUMOASĂ...” interpretat în scenă sută la sută LIVE, ce ar însemna un SHOW-muzical de amploare.


Dan BITMAN a ales să sărbătorească femeia printr-un conert extraordinar dedicat în mod special doamnelor şi domnişoarelor. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Formația HOLOGRAF de-a lungul carierei, cîntece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-alungul anilor.

 


Dan BITMAN și colegii săi de trupă îi vor încănta pe cei prezenți la eveniment cu cele mai frumoase cîntece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-alungul anilor, cum ar fi, „Ti-am dat un inel”, „Dincolo de nori”, „Să nu-mi ei niciodată dragostea”, „Banii vorbesc”, „Viața are gust”, „Cît de depare”, „Dacă noi ne iubim” si multe altele.
Cei 35 de ani de activitate ai trupei vorbesc de la sine despre experiența pe care au dobîndit-o de-a lungul timpului. În toți acești ani s-au menținut permanent în topurile m

uzicale și au strîns o bază de fani impresionantă pe care i-au încîntat cu piese de pe cele 17 materiale discografice pe care le-au lansat pînă acum.
Acest concert va aduce publicului spectator din Chișinău timp de două ore o atmosferă cu totul specială, într-un cadru intim, cu accent de emoţie, căldură, printr-un contact direct al artistului cu publicul, creînd o adevărată provocare profesională.

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.