Impact Days 2023 - Social & Impact Business Summit

Impact Days 2023 - Social & Impact Business Summit

19 mai 2023
Vineri 10:00
Tekwill, Strada Studenților 9/11, Chișinău
500 lei
Adaugă în favorite

Antreprenorii, antreprenoarele și companiile din Republica Moldova, care creează impact pozitiv asupra comunității sau mediului înconjurător, sau doresc să facă o tranziție spre business mai responsabil - sunt invitați la primul Business Summit al Economiei sociale și verde.

Impact Days este prima ediție a conferinței internaționale în Republica Moldova, care unește investitori, antreprenori, factori de decizie, filantropi și alți reprezentanți ai sectorului de investiții. Scopul evenimentului este de a încuraja colaborarea între oamenii implicați într-un ecosistem, pentru investiții cu impact asupra unui viitor mai bun.

PENTRU CINE organizăm IMPACT DAYS:

-        antreprenori și antreprenoare sociali;

-        business cu impact;

-        afaceri micro, mici, mijlocii, producători locali;

-        investitori sau potențiali investitori;

-        organizații și donatori de suport pentru afaceri;

-        instituții publice interesate de a aduce o schimbare în domeniul economiei;

-        tineri și tinere cu inițiativă și dorință de a lansa o afacere cu impact; 

 

Ce te așteaptă la Impact Days?

  • Vei face cunoștință cu afacerile sociale și cu impact din Republica Moldova și vei afla ce forme de impact există și cum poate genera afacerea ta!
  • Invitații și practicieni din Europa și Țările Parteneriatului Estic (România, Ucraina, Armenia, Spania etc.) care vor împărtăși experiența lor în Economie socială și Impact Business!
  • Ateliere și workshop-uri pe subiecte precum: investiții cu impact, economie verde, economie socială, măsurarea impactului; instrumente de promovare, ESG și obiective de dezvoltare durabilă în activitatea afacerii tale; startup-urile cu impact; experiența internațională în economie responsabilă.
  • Lansarea Fondului de Impact - un nou instrument de sprijin financiar pentru întreprinderile sociale și startup-urile cu impact social - și în cadrul lansării o sesiune de Pitching cu antreprenori;
  • Expo a serviciilor disponibile pentru producătorii și întreprinderile locale și Târgul producătorilor locali și sociali;
  • Seară de networking pentru stakeholderi și invitați, antreprenori și investitori.
  • Impact for Breakfast (20 mai) - unformat internațional de împărtășire a experienței între comunitatea de investitori, organizații de sprijin, mentori, antreprenori, etc.

Salvează data în calendar: 19 MAI 2023

LOCAȚIE: Tekwill, Chișinău (Republica Moldova)

PREȚ PROMOȚIONAL: 300 MDL

NUMĂRUL DE LOCURI LIMITAT!

IMPORTANT! După 13 mai 2023, prețul va fi de 500 MDL

 

Te așteptăm în comunitatea noastră de #IMPACT. Împreună dezvoltăm economia socială în Republica Moldova!

 

 

 

 

Organizatorii IMPACT DAYS: EcoVisio (Platforma pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Social în Republica Moldova), Fundația Est-Europeană și ADV România.

Toate detaliile, agenda și noutățile despre eveniment le găsiți pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/HUBAntreprenoriatSocialMD

 

*Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact; co-organizat în cadrul proiectului “Collaborate for Impact” finanțat de Uniunea Europeană și derulat de EVPA și 5 parteneri din țările Parteneriatului Estic; co-finanțat de IM Swedish Development Partner; de Development Facility of the European Fund for Southeast Europe (EFSE DF); de PNUD Moldova; și organizat inclusiv cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.