Impactul fluctuatiilor cursului valutar asupra mediului de afaceri. Cauze, efecte, soluții.

30 aprilie 2015
Joi, 18:15
50100 lei
Adaugă în favorite

 Impactul fluctuatiilor cursului valutar asupra mediului de afaceri. Cauze, efecte, soluții.   

 

   Joi, 30 aprilie 2015, JCI Chișinău vă invită la Primul Training al Proiectului Business Practicum cu tematica ” Impactul fluctuatiilor cursului valutar asupra mediului de afaceri. Cauze, efecte, soluții.”- un subiect actual în contextul înregistrării recordurilor recente la capitolul devalorizării valutei naționale, situație care necesită gestionare profesionistă a afacerilor.

Trainingul va fi susținut de două personalități notorii:

1. Sveatoslav Mihalache, Doctor în Finanțe Internaționale la Academia de Studii Economice din București. 

Sveatoslav Mihalache este Director General și Șeful Departamentului Operațiuni Valutare în cadrul companiei de consultanță în afaceri "Alpha Invest" S.R.L, ce în decurs de mai bine de 12 ani realizează eficient strategii investiționale manageriale. Profesionalismul trainerului se dovedeste prin faptul că înainte de lansarea "Alpha Invest" S.R.L., Sv. Mihalache a avut peste 7 ani de experiență în sectorul bancar și are în palmares mai mult de 15 de ani de experiență de predare în domeniul Finanțelor în cadrul mai multor universități prestigioase din Republica Moldova. În prezent Sveatoslav Mihalache mai deține mandatul de presedintele Institutului European de Dezvoltare.

2. Veaceslav Negruța, ministru al Finanţelor în anii 2009-2013.

A studiat la Joint Vienna Institute (1996) şi Academia de Studii Economice din Moldova (1989 – 1994), unde a obţinut gradul de magistru în economie, urmând cursurile Catedrei de Management. Domnul Negruţa este un specialist cu o pregătire excelentă şi o experienţă vastă în domeniul finanţelor publice şi politicii monetare. A deţinut funcţia de ministru al Finanţelor în anii 2009-2013, perioadă în care au fost implementate o politică macroeconomică robustă şi un program de redresare financiară. În perioada 2000-2001 a fost director Departament Politică monetară şi cercetări din cadrul Băncii Naţionale a Moldovei. În timpul mandatului de ministru, a fost guvernator din partea Moldovei în cadrul a două instituţii financiare internaţionale: Banca Mondială şi Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre. Are experienţă în numeroase proiecte ale USAID, ale Băncii Mondiale şi PNUD. Este specializat în macroeconomie, finanţe publice, sectorul monetar-creditar şi managementul datoriei publice.Cînd? Joi, 30 aprilie 2015, ora 18.00
Unde? "SUMMIT Events" - Sala Rosie, str. Tighina 49/3

PREȚ:
50 lei – pentru membrii JCI
100 lei - pentru non-membri JCIEste indicat să telefonați preventiv la numărul 079400360 pentru a vă înregistra. Locurile sunt limitate.

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.