India Festival 2016

18–19 iunie 2016
17:00
Moldexpo
70 lei
Adaugă în favorite
Фестиваль Индии в Молдове
 
 
Festivalul Indiei în Republica Moldova!
 
 Festivalul Indiei în Republica Moldova se va desfășura pentru a doua oară, în orașul Chișinău pe 18 și 19 iunie 2016 pe teritoriul MoldExpo, de asemenea în Anenii Noi pe 21 iunie și în Hîncești pe 22 iunie. Festivalul Indiei este organizat în mai multe țări ale lumii deja de 18 ani, de către organizația poloneză non-guvernamentală «Viva Kultura». În tot acest timp festivalul a bucurat cu prezența sa așa țări ca Polonia, Brazilia, Australia, Rusia, India și altele.
 
 
Фестиваль Индии в Молдове
 
 
   Festivalul se va desfășura de la orele 18-00 pînă la 22-00. Pe scenă vor urca peste 50 de artiști profesioniști din diferite țări ale lumii: India, Australia, Germania, Rusia, Ucraina, Turkmenistan, Polonia, SUA, Africa de Sud.
 
 
 
   
Spectatorii vor putea urmări cele mai frumoase și captivante show-uri costumate, spectacole de păpuși, programe acrobatice, dansuri indiene, artă marțială, piese dramatice și multe altele!
 
 
 
Фестиваль Индии в Молдове
 
În afara de programul de bază al festivalului pentru vizitatorii din Moldova va fi deschis un orășel de divertisment: mehendi – arta picturii indiene cu henna, arta machiajului indian gopi-dots, cursuri de yoga cu instructori profesioniști, restaurant și cursuri de culinărie vedică, vestimentația indiana - sari, fotosesiuni profesionale, dulciuri orientale, literatura vedică, magazin cu mărfuri și bunătăți indiene, tombola cu premii de la parteneri și altele.
 
 
 
Фестиваль Индии в Молдове
 
 
 Premiul principal al tombolei va fi acomodarea in hotel pe 7 zile pentru două persoane pe insula Corfu din Grecia din partea partenerului festivalului Indiei – agenției de turism «Christian Tour»
Invitatul special al evenimentului - renumitul guru Srila Indradyumna Swami.
  
Primirea călduroasă a artiștilor și oaspeților din Republica Moldova va efectuată de partenerul oficial al festivalului - Hotelul «IRIS»
 
 
Pentru copii până la 10 ani și pensionari intrarea este liberă!
 
Tombola se va desfășura pe 19 iunie între cei prezenți după încheierea programului oficial.
  
 
 
Фестиваль Индии в Молдове