Instrumente online pentru training si facilitare

Instrumente online pentru training si facilitare

20 august
Joi 15:00
200 lei
Adaugă în favorite

Atelierul "Instrumente online pentru training și facilitare" este dedicat persoanelor care facilitează și organizează activități de instruire online (seminare, cursuri de instruire, workshopuri, ședințe de lucru etc.).

La acest atelier interactiv online veți face cunoștință cu instrumente utile și interesante pentru facilitarea și învățarea digitală și abordăm modul în care acestea pot fi utilizate eficient în mediu online.

Accentul se va pune pe experiența de învățare pozitivă și pe sprijinul dobândirii de abilități cu metode interactive. Vei experimenta cum un atelier, seminar sau curs online poate deveni un spațiu comun de învățare pentru un grup.

Ce poți lua cu tine?

- Cunoașterea utilizării intrumentelor interactive în regim online
- Prezentarea generală a diferitelor opțiuni de interacțiune online
- Explorarea instrumentelor interactive pentru facilitarea digitală
- Sfaturi în utilizarea intrumentelor online pentru sporirea învățării și interacțiunii grupului cu care lucrați

Data desfășurării: 20 august 2020
Ora: 15:00
Online: Platforma ZOOM

Pentru participare completați formularul https://forms.gle/5Rk13SpUTFL9tT4X9

Investiția Dvs.: 200 Lei

*Link-ul da acces la atelier va fi expediat pe adresa de e-mail în urma completării formularului de participare și a efectuării plății.

Evenimentul este organizat de Trainers Club Moldova!
Gazda este Vitalie Cîrhană, formator în domeniul educaţiei non-formale din anul 2005, livrând peste 500 de traininguri la nivel național și internațional. Printre acestea se numără 7 Training of Trainers livrate în cadrul programului Erasmus+ Youth in Action și 6 Cursuri de lungă durată în Formare de Formatori livrate în Republica Moldova. Din 2014 Vitalie este trainer la SALTO Eastern Europe and Caucasus.