JACK ȘI VREJUL DE FASOLE

23 January
Sunday, 12:00
Teatrul „Alexei Mateevici”
50 lei
Adaugă în favorite

Un spectacol pentru copii de Margareta Nazarchevici, după basmul lui  Joseph Jacobs

Universul magic al copilăriei te invită să parcurgi și să urmărești pățaniile lui Jack și ale mamei sale, în spectacolul " Jack și vrejul de fasole", un basm vechi de peste cinci mii de ani. O poveste care înfruntă timpul, cu un personaj hazliu, vioi,  pe care copiii îl vor îndrăgi și îl vor susține în aventurile sale. Ia-ți piciul de mânuță și vino la teatru! 

 

Regie: Margareta Nazarchevici
Scenografie: Eugen Novicov
Coregrafie: Eugen Gârneț

 

În distribuție:

Victor Untilă (Jack)
Ludmila Botnaru (Mama)
Mihaela Chiu (Zâna)
Nicolae Jelescu (Căpcăunul)
Margareta Nazarchevici (Bucătăreasa)

 

Durata spectacolului: 1 h

Prețul unui bilet: 50 lei copii/50 lei maturi

Rezervări: 060 441 471 

E-mail[email protected]

 
 
 
 
Reguli antiepidemiologice:
 
- Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului astfel încât să fie acoperite nasul și gura. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

– Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.