Le Poissons Voyageurs - ethno-jazz, balkanic, folk show

29 October 2019
Tuesday, 19:19
str. Sciusev 103, Art-Labyrinth
110 lei
Adaugă în favorite

Cine nu iubește Franța ?!
Iată și noi suntem încântați de francezi, de mâncarea, muzica și, în general, de tot francez. Prin urmare, întâmpinați trupa atmosferică din această țară care nu este de loc plictisitoare.

Ei joacă etno-jazz și fac spectacole faimoase chiar în timpul concertului. Dar ce este Franța dacă nu o revoluție?! Vive la France - libertate, egalitate și dans și toate acestea vor fi la seara noastră. O revoluție prin dans și muzică - astfel arată ea astăzi, în lumea modernă.

Muzicieni sunt trupa Les Poissons Voyageurs adunată din diferite colțuri ale Franței și revoluției, care au început ca iubitori obișnuiți, iar acum fac turnee în Europa, călătoresc mult cu autobuzul lor, iar acum se îndreaptă spre Japonia. Acum trei ani trupa a cântat deja în Art-Labyrinth și se întorc din nou.

Deci nu ratați acești băieți distractivi! Iar după concert, toată lumea va avea ocazia să întâlnească muzicienii în atmosfera confortabilă a Art-Cafe la o ceașcă de ceai, unde vor vorbi în mod liber despre trupă, despre călătorii și orice altceva.

Taxa - 110 lei (dacă este plătită înainte de 28 octombrie - 80 lei)

29 octombrie, marți
Începând cu ora 19:19
Art-Labyrinth, clădirea muzeului Zemstvei, str. Sciusev, 103