LOVE Run FEST

LOVE Run FEST

25 februarie
Sâmbătă 10:00
Cricova Winery
350 lei
Adaugă în favorite

 

În cupluri sau singuri, plini de dragoste sau doar în căutare, plini de dezamăgiri și dornici de odihnă sentimentală, pentru voi toți, organizăm prima ediție LOVE RunFEST pe 25 februarie 2023!

 

Fie că sunteți adepții Sfântului Valentin, Dragobetelor sau fiecare clipă o transformați într-o serbare a dragostei – în această zi locul vostru e la acest show!

 

Un festival al iubirii și bunei dispoziții, cu o alergare prin galeriile legendare de la Cricova, cu un face painting tematic, concursuri pentru cupluri cu premii romantice și, desigur, mult spumant, vin fiert și gustări.

 

Înregistrează-te, vino la 8:00 la intrarea în Beciurile de la Cricova ca să reușești să îmbraci masca sărbătorii (face painting tematic), primești setul de lumini de neon, te încălzești  împreună cu un DJ și pornești în alergare prin galeriile renumite în toată lumea!

 

Primele trei cupluri ajunse la finiș vor primi: o cină romantică – pentru locul I, o excursie cu o degustare – pentru locul II și cea mai mare sticlă de spumant – pentru locul III.

 

Toți restul vor primi medalii sub forma cioburilor de inimă pe care le vor întregi dacă participă în cuplu, iar dacă nu – vor avea ocazia să creeze o nouă inimă chiar la eveniment!

 

Ne întâlnim la LOVE RunFEST pe 25 februarie 2023 în cea mai plină de dragoste zi din an!