Magia sărbătorilor de iarnă e unică

Magia sărbătorilor de iarnă e unică

29 decembrie
Miercuri 12:00
Biblioteca Națională (str.31 August 78A)
0 lei
Adaugă în favorite

Pe 29 decembrie , la orele 12:00 la Biblioteca Națională (str.31 August 78A)

Vă invităm la un concert în care o să călătoriți prin emoțiile și magia sarbatorilor de iară - va avea loc un eveniment dedicat CitY Christmas ''Magia sărbătorilor de iarnă e unică'' din cadrul proiectului “CoolToura”.
Într-un numar limitat de persoane, rezervarea se efectueaza prin apel la nr. de telefon: 068272738 sau pe platforma Itiket, iar cei care nu ajung fizic vă așteptăm cu drag în format ONLINE.

La eveniment veți avea ocazia să ascultați 2 poeți tineri și lucrările lor,
Quartet Intermezzo: Dirijor - Șișcanu Ion, ; Viora 1 -Ionunț Ciocanu ; Vioara 2- Petrica Bivol; Viola -Vladislav Secichin; Violoncel - Dmitri Iurcik
La eveniment vom culege o doză de energie pozitivă, motive și optimism la înălțimea ambițiilor propuse de artiști.

Despre proiect:
Proiectul „CoolToura” este un proiect social educativ ce își propune să promoveze tinerii artiști: poeți, muzicieni, actori, pictori, dansatori, regizori de film. Fiecare eveniment va fi inedit și diferit de cel precedent prin abordarea a noi subiecte, populare și actuale în rândul tinerilor. Aici sunt bineveniți toți artiștii care doresc să-și dezvolte aptitudinile artistice. Tindem să devenim o comunitate mare și puternică, care își va susține talentele și va dezvolta o ramură cultural-solidară în Republica Moldova.