Mark Oselski Trio

Mark Oselski Trio

28 iunie 2022
Marți 19:00
Centrul Național de Creație ”Satul Moldovenesc BUCIUMUL”
100–200 lei
Adaugă în favorite

Marți, pe 28 iunie, ora 19:00, va avea loc încheierea oficială a celei de-a șaptea ediții a Festivalului Ziua Mediului. Este vorba de un eveniment de caritate – o seară cu socializare și un concert al formației Mark Oselski Trio (jazz).

 

Banii colectați, vor fi donați pentru o familie absolut fantastică - soții Grițcan, care au transformat ghindele adunate din trei copaci din centrul Chișinăului într-o pepenieră cu 10 000 puieți de stejar. Astăzi, au grijă de ea împreună cu cei 35 copii ai grădiniței  Tech for 4kids, iar o bună parte din puieți sunt destinați donațiilor (vedeți povestea întreagă mai jos).

 

Vom fi bucuroase și extrem de onorate să sprijiniți cauza noastră și să vă întâlnim la concertul de caritate Mark Oselski Trio. 

 

Evenimentul va avea loc la Centrul Național de Creație ”Satul Moldovenesc BUCIUMUL” (str. Alexandru cel Bun 19). Începe la ora 19:00, iar concertul propriu-zis la ora 20:00. 

 

Contribuțiile pot fi făcute prin procurarea unui bilet pe iTicket, bilet la intrare, precum și în cutia pentru donații a concertului. 

 

Menționăm că În spațiul Centrului BUCIUMUL vor fi, de asemenea în vânzare băuturi răcoritoare și mâncare, merch, precum și puieți de stejar din pepenieră.  

 

Concertul de binefacere de pe 28 iunie este organizat de AJMTEM, cu suportul Suediei, în partenerit cu Primăria municipiului Chișinău, în cadrul Festivalului Ziua Mediului. 

Festivalul Ziua Mediului este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu (AJMTEM), cu suportul Programului de Granturi Mici GEF – PNUD, Suediei,  Uniunii Europene, Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Mediului, precum și al comunității de mediu – organizații de mediu, activiști și activiste, afaceri verzi etc.