Master class by Iulia Rodnitchi

Master class by Iulia Rodnitchi

10 decembrie 2023
Duminică 10:00
str. Sciusev, 47
900 lei
Adaugă în favorite

Patisera Julia Rodnițchi organizează un master-class caritabil în sprijinul cauzei CCF Moldova

 

Generozitatea se multiplică atunci când oamenii cu Inimă Mare se adună împreună.

În spiritul sărbătorilor de iarnă, patisera Julia Rodnițchi ne va învăța să pregătim tradiționalul  Covrig de Crăciun cu nuci și scorțișoară, după rețeta sa.

 

Vino pe 10 decembrie 2023, la Restaurantul Oliva Verde la această întâlnire cu patisera, o ocazie în plus să aflăm secrete folosite de Iulia din arta pregătirii deserturilor, iar pe lângă asta mai ai și un prilej să contribui la fericirea și siguranța copiilor din programele CCF Moldova. Fiecare participare la master-class reprezintă un pas către un Crăciun mai frumos pentru acești copii, înconjurându-i de atmosfera caldă a familiei și iubirii. Sunt sute de copii care încă nu au gustat vreodată din tradiționalul Covrig de Crăciun, împreună vom face ca acest lucru să devină posibil.

Banii colectați vor fi direcționați către nevoile acestor copii, oferindu-le șansa de a simți căldura și bucuria sărbătorilor, ACASĂ, alături de familiile lor, și nu în orfelinatele reci. 

Începem povestea noastră de Crăciun cu arome scoase din cuptor. Covrigul de Crăciun este un desert pe care îl poți ulterior găti acasă, în familie, pentru a crea momente de bucurie, conectare și grijă cu cei dragi.

 

Duminică, 10 decembrie, de la 10:00 până la 13:00 la Restaurantul Oliva Verde, str. Sciusev, 47.  Cât se vor coace covrigii, vom savura un vin spumante eoferit de partenerul care are grijă să ne simțim bine pentru a spori și noi la rîndul nostru binele.

Suntem recunoscători Juliei Rodnițchi pentru implicare și partenerilor Oliva Restaurant pentru susținerea cu generozitate a evenimentului. 

 

Accesul la master-class este contra unei donații de 900 de lei.