Mevv Acoustic Aniversare #2 Ani!

29 decembrie 2017
Vineri, 19:00
Teatrul "Ginta Latina"
222 lei
Adaugă în favorite

Mevv Acoustic Aniversare #2 Ani!

Spectacolul LIVE ”Mevv Acoustic” revine cu un nou show, puțin mai diferit decât celelate. Pe data de 29 decembrie, în incinta Teatrului ”Ginta Latină”, ora 19.00, va avea loc următorul spectacol din campania Mevv Acoustic. Este sărbătoarea comună a celor care au activat, privit, susținut, creat în cadrul acestui proiect.

Dragi prieteni, a venit momentul să-i invit pe cei care vor și de data aceasta, să realizăm un nou spectacol. Este vorba de ”Mevv Acoustic Aniversare #2 Ani”. Deci, pot spune că proiectul nostru comun a ajuns, în pofida multor greutăți, la cel de-al doi-lea An de existență, datorită impunerii noastre și dragostei față de ceea ce facem, cel mai important factor fiind... PUBLICUL, care ne încurajează și care participă direct la crearea spectacolului, unui public artistic, unui public perfect.

O singură Zi, un singur Spectacol,  (anume 29 decembrie) poate fi pentru tine O ZI TRĂITĂ ALTFEL. Cheamă-ți prietenii și petrece o altfel de vineri, într-o atmosferă familială (acoustică) marca Mevv. Confirmă-ți prezența și contribuie direct la aniversarea proiectului tău preferat!

Despre spectacol și de ce este important acest eveniment pentru tine?

1. The best of best songs Mevv Acoustic (Am ales cele mai preferate piese din toate spectacolele și le vom cânta într-unul singur).

2. Proiectul tău preferat a ajuns la cea de-a doua ANIVERSARE.

3. Întâmpinăm venirea unui an nou într-o atmosferă FAMILIALĂ.

4. După cum bine știi... de fiecare dată se întâmplă ceva nou, de aceea, nu poți rata șansa să nu participi și tu la crearea acestui spectacol, pentru că, actul artistic depinde de ambele părți.

5. Este un spectacol mai liric, perfect pentru anotimpul și vreamea de afară.

6. Ce poate fi mai frumos decât un pahar de vin, muzica preferată, oameni Klumea și tot asta într-o singură zi.

7. Este unicul proiect care îți permite să te declanșezi (în sensul frumos al cumântului), să fii liber, să uiți de toate problemele, să te încarci de energie pozitivă până la următoarea noastră întâlnire.

8. Este cel mai Acoustic spectacol dintre ultimile 4, ceea ce ne-ar crea atmosfera potrivită pentru o discuție sinceră.

9. Și cel mai important lucru... Nu poate fi mai bine nicăieri decât, ACASĂ... casa care s-ar numi Mevv Acoustic, casa pe care am creat-o împreună.

10. Te aștept... ai să vii?

Atenție !!!

Pe 26 octombrie, la ora 19:00, în incinta Teatrului Ginta Latină, str. Sfatul Țării 18, începe spectacolul împreună cu:

Voce - Mevv Fulga

Chitară - Dan Bruma

Back vocal:  Mihai Chiriac, Irina Cibotaru, Viorica Terna, Anastasia Evtodienco.

REAMINTIM:

La sfârșitul anului 2015, Mevv împreună cu chitaristul jazz Dan Bruma au lansat o nouă formulă LIVE, #MevvAcoustic1. În scurt timp, la finalul lunii aprilie, după succesul avut în urma primului Show, Mevv continuă campania cu #MevvAcoustic2, în care teatru și muzica sunt îmbinate într-un ritm dinamic, dansant și totodată emotiv, unde publicul participă direct la crearea spectacolului. Pe 18 iunie, la cererea spectatorilor, Mevv își continuă campania Acoustică, de data ceasta în incinta Teatrului Național Eugene Ionesco - #MevvAcoustic3. Astfel dându-i proiectului amploare și transformându-l într-un mecanism necesar pentru publicul său țintă. În octombrie 2016, Mevv își bucură din nou fanii cu încă un spectacol din campanie, #MevvAcoustic4 în incinta Teatrului Ginta Latină, fiind susținut de mai mulți artiști autohtoni (Guz, Nicu Țărnă, Stela Boțan, Stela Botez, Serghei Chiriac,...) dându-le spectatorilor o altă interpretare a proiectului Mevv Acoustic. Pe 26 octombrie 2017, Mevv își continuă numărătoarea cu cel de-al 5-lea spectacol, cu tentativă artistic-socială intitulat ”#MevvAcoustic5 - ARTIST”, un spectacol TRIBUT în care publicul pe lângă Show-ul incendiar și piese noi, a avut ocazia să-și aducă suportul său în susținerea artiștilor moderni și să-i comemoreze (mulțumească) pe cei plecați în neființă. În curând, #MevvAcoustic6!