MEVV ACOUSTIC - UPDATE

1–2 februarie 2018
19:00
Teatrul Alexei Mateevici
222 lei
Adaugă în favorite

 

TELI prezintă un spectacol inedit - MEVV ACOUSTIC „UPDATE”.

După ultimul spectacol Mevv Acoustic Aniversare #2 ani, am primit o groază de solicitări de a repeta show-ul. Și pentru că, legăturile cele mai profunde dintre oameni se creează prin intermediul muzicii, am hotărât să revenim cu o nouă - veche producție teatral-muzicală și anume - Mevv Acoustic ”UPDATE”.

Actualizarea spectacolului va avea loc pe 1, 2 februarie în incinta teatrului ”Alexei Mateevici”, la orele 19 00. Fă o baie de muzică împreună cu Mevv Fulga, chitaristul Dan Brumă, trompetistul Petru Hăruță și lasă magia ei să te încânte și să te transpună într-o lume ideală, creată de proiectul Mevv.

Doar 2 zile, același spectacol, pot fi pentru tine niște zile trăite altfel. Pictiseala este absența de muzică, așa ne zice Emil Cioran. Noi îți aducem 7 motive ca să nu stai acasă și să te pictisești.

1. Actualizarea proiectului (muzică, show, teatru), pentru anul 2018, într-un format restrâns. Ai o șansă unică de a participa direct la un ”Update” a proiectului Mevv Acoustic și vei fi primul care va povesti despre el.

2. ” The best of best songs Mevv Acoustic” actualizate într-un nou spectacol.

3. Repetarea spectacolului Mevv Acoustic Aniversare #2 Ani, perfecționat și adus publicului într-un nou show.

4. Actualizarea experimentului Teatral-Muzical și forma de comunicare cu publicul.

5. Este unicul proiect care îți permite să te declanșezi, să fii liber, să uiți de toate probeme, să-ți dai frâu liber emoțiilor, lacrimilor, să te încarci de energie pozitivă până la următorul spectacol.

6. Ai șansa șă-ți alegi data când vrei să vii (pe 1 sau pe 2 februarie). Iar pentru cei mai fideli fani - Ocazie Unică de a savura muzica Mevv de 2 ori!

7.” Muzica ne trezește regretul de a nu fi ceea ce ar trebui să fim, iar magia ei ne încântă pentru o clipă , transpunându-ne în lumea noastră ideală, în care ar trebui să trăim...” cu acest citat al ui Emil Cioran , încheem șirul de motive , pentru a nu sta acasă și a nu vă plictisi.

Ce alegi ... Pictiseala sau Muzica, Emoția, Energia, Teatrul, Show-ul, toate adunate in Mevv Acoustic ”UPDATE” ????

 

Atenție !!!

Pe 1, 2 Februarie, la ora 19:00, în incinta Teatrului A. Mateevici, str. Șciusev 93, începe spectacolul împreună cu:

Voce - Mevv Fulga

Chitară - Dan Bruma

Trompetă - Petru Hăruță

Pentru că, atmosfera următorului spectacol este mai intimă, am scos în vânzare doar 100 BILETE. Grăbește-te, numărul de bilete este limitat... ai șansa să rămâi acasă!

 

PREȚ: 222 lei (Oficial)

BILETE ONLINE: www.iticket.md

 

MEVV VIP: Ca de obicei, membrii deja înregistrați în Mevv VIP beneficiază de reduceri. Dacă nu ai făcut-o deja, te poți înregistra aici: www.FB.com/MevvOfficial/app/100265896690345/

* Cei care au la activ cartela Mevv VIP, beneficiază de SUPER reducere la următorul eveniment.

PRESA: Membrii presei care vor să participe la eveniment, sunt rugați să ne trimită un email în prealabil la Mevvpress@gmail.com, până la 30.01.2017. Pentru orice alte detalii: mevvofficial@gmail.com, (+373) 79 456 680.