MOLDOCRESCENDO - Concert Caritabil

25 December 2018
Tuesday, 17:00
Sala cu Orgă
50100 lei
Adaugă în favorite

Muzica pentru urechi e ca lumina pentru ochi. Ce poate face un copil care nu vede bine? Oare nu s-ar bucura el dacă ar putea cânta la un instrument muzical? Cu aceste gânduri, am decis ca de banii colectați în urma Concertului Caritabil să cumpărăm instrumente muzicale pentru Liceul cu Profil Tehnologic pentru Copii cu Vedere Slabă din Chișinău! Cu atât mai mult că acești copii vin din familii vulnerabile.

Și fiindcă e perioada când trebuie să fim deosebit de buni, ne-am propus să susținem și viitorii muzicieni. Am invitat alături de noi pe scenă câțiva elevi de la Liceul de Muzică ”Ciprian Porumbescu” și de la Liceul pentru Copii cu vedere slabă! Știm cât e de important să ți se acorde șansa de a cânta pe o scenă mare, într-o sală plină. Și fiindcă promovăm valorile autohtone, am decis să includem în program și piesele unui mare muzician de la noi - Anatol Ștefăneț. Domnul Ștefăneț, a lansat de curând o culegere de piese pentru vioară și pian, pe care am vrea să le cunoașteți și voi!

#FiiMaiAproape - Știm că e foarte posibil să citești aceste rânduri fiind departe de casă. Noi avem o idee, #fiimaiaproape de rude, prieteni sau de un vecin dăruindu-le bilete la acest concert. La fel, o poți face prin intermediul paginii noastre dacă vrei să le oferi unor necunoscuți. Scrie-ne și noi o să te ajutăm să faci o faptă bună! :)

Tucano Coffee ne susțin cu o cafea gustoasă. La concert, vom oferi 300 de vouchere cu o cafea gratuită la cafenele Tucano din Moldova, în perioada 25 Dec - 10 Ian.

 

Pe scenă vor mai urca Ana Cernicova - soprană, Ionel Manciu - vioară, Radu Croitoru - violoncel și Marcel Lazăr - pian. Am pregătit lucrări de D.Shostakovich, R.Strauss, A.Piazzola, A.Ștefăneț și câteva colinde :)

Noi cântăm pro bono. Acest concert și multe altele au loc fără o finanțare exterioară. Dacă doriți să ne susțineți, vă invităm pe această platformă: https://www.patreon.com/user?u=15485196

Mulțumim partenerilor: Tucano Coffee | Faina | Magazinul Muzical - Art & Music | Casa Imago

Parteneri media: Imago.fm | Ea.md | Diez | Agora | Locals | Unimedia