Moldova Youth to Business Forum - III editie

13 decembrie 2014
Sâmbătă, 08:45
Hotel Codru
50 lei
Adaugă în favorite

Moldova Youth to Business Forum - III editie

 

Moldova Youth to Business Forum: ediția a 3-a

 

Moldova Youth to Business Forum reprezintă o platformă pentru dialogul dintre tineri şi mediul corporativ din țară. Această ediție va fi a treia organizată în Moldova.

 

Credem că tinerii sunt cei mai în măsură să decidă cum să arate lumea în care vor să trăiască. Tot ei sunt cei care au potențialul necesar pentru ca să le reușească să facă schimbarea. La Moldova Youth to Business Forum vrem ca tinerii să fie încurajați de către reprezentanții mediului corporativ să înceapă schimbarea de acum, dar să și afle direcția corectă pe care să o ia.

 

Temele evenimentului sunt:
- Diversitate și incluziune;
- Educației;
- Tehnologie.

 

Diversitate și incluziune

Prin abordarea acestei teme vrem să descoperim ce face o companie mai atractivă de o alta pentru angajați, cum poate un angajator dezvolta întregul potențial al angajaților săi și cum pot contribui angajații la dezvoltarea afacerii.

 

Educație

Noi credem că educația trebuie să fie mult mai practică și că ar trebui să motiveze și să stimuleze studenții să fie pro-activi și să tindă mereu spre perfecțiune. Speakerii și trainerii noștri vor vorbi despre cum poți schimba studentul de azi în antreprenorul de mâine, care sunt oportunitățile de educație informală și prin ce se diferențiază educația antreprenorială de cea universitară.

 

Tehnologie

În ultimii ani tehnologia a cunoscut un avânt și o expansiune rapidă. Acest fapt ne-a schimbat radical viețile. De aceea ni se pare oportun să găsim răspunsuri la întrebările: „Ne face tehnologia viața mai ușoară?”; „Cum poți dezvolta un business cu ajutorul tehnologiilor?”; „Care sunt provocările cu care se confruntă antreprenorii din domeniu?”.

 

Agenda evenimentului conține:
- 3 discursuri;
- Discuția-panel;
- 2 runde de workshop;
- Networking.

Evenimentul va avea loc pe data de 13 decembrie de la ora 8:45 până la 20:00 la Artico.

Costul biletului de intrare este de 50 de lei. Această sumă va acoperi parțial cheltuielile pentru logistica folosită în cadrul evenimentului.

Moldova Youth to Business Forum este organizat de AIESEC în Moldova.

 

 

Info bilete iticket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.