MSTAC’19 - the conference for the community, by the community

16 noiembrie 2019
Sâmbătă, 10:00
Teatrul Național ''Mihai Eminescu''
100 lei
Adaugă în favorite

MSTAC’19 - conferința pentru comunitate, de către comunitate. 

Planul nostru este să punem accent în această conferință pe comunitate și vorbitori. Să ne concentrăm asupra talentelor, experiențelor și valorilor lor deosebite care vor îmbogăți cunoștințele participanților.

Da, știm că nu este simplu, dar ne-am angajat în această provocare. Iar obiectivul este ambițios - nu o singură companie, nu doar un punct de vedere - ci o singură voce a comunității locale și internaționale.

Această conferință va reuni Quality Engineers, Ninja Testers, Test Automation entuziaști, SDET din diverse industrii pentru a împărtăși ideile și experiențele lor în testare, automatizare și toate celelalte aspecte ale spațiului de inginerie în testare.

Ești interesat mai mult de învățarea pas cu pas și ești curios despre trucurile fundamentale? Toți trec prin această etapă, iată de ce vom avea o serie specială de prezentări, care vă vor arăta calea în lumea testării. Și dacă ești un ninja sau un superstar - pregătește-te pentru un traseu accelerat condus de oameni cu interese similare. 

Obține biletul și finanțează un ONG. La fel de bine ai putea să plantezi un copac, să salvezi un pisoi, să creezi un meme - orice ar face această lume mai bună. Ne-am gândit să începem cu sprijinirea GirlsGoIT. Puteți afla mai multe despre Programul GirlsGoIT și proiectele lor uimitoare aici.

 Verifică noutățile despre vorbitori, agendă și rezervări pe pagina de facebook a evenimentului: http://bit.ly/MSTAC19fbevent 

An de an, ne străduim să vă aducem o conferință memorabilă. Teatrul Mihai Eminescu ne-a furat inimile și nu am putut alege altă locație pentru aceasta. Sperăm că de data aceasta, vă veți bucura de atmosfera la fel ca și data trecută. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim pe 16 noiembrie, la Teatrul Mihai Eminescu și să vă auzim povestea.


 

 

 

P.S.: Mulțumim frumos partenerilor noștri: iTicket, GirlsGoIT, Teatrul Mihai Eminescu, Daikiri Studio și celorlați care vor apărea curând. 

Hashtag-uri pentru event: #mstac19 #ellationmd