Muzica din filme Oscar

31 July 2021
Saturday, 19:30
Cetatea Tighina
150 lei
Adaugă în favorite

Muzică din Filme Oscar vol. 2

"Muzică din Filme Oscar” face parte din seria de evenimente care celebrează aniversarea a 10 ani de la fondarea Orchestrei Naționale de Tineret sub sloganul #revinolaceeaceiubești.

MNYO va susține pe 31 iulie un concert de muzică de film - în premieră pentru partea stângă a Nistrului - la Cetatea Tighina. Proiectul va aduna împreună 100 muzicieni, câte 50 de pe ambele maluri ale Nistrului, dirijați de Andriano Marian.

Concertul va aduce în prim-plan 20 de coloane sonore semnate de cei mai celebri compozitori de muzică de film, extrase din 20 de pelicule de mare popularitate, premiate cu Oscar: Game of Thrones, Schindler’s List, The Lord of the Rings, Москва слезам не верит, The Dark Knight Rises, Titanic, Star Wars, The Pianist, Amadeus, Pulp Fiction, Ray,, Rocky, The Godfather, La La Land, The Last Samurai, Inception, 

Proiectul are obiectivul de a facilita sentimentul de cunoaștere reciprocă și de dialogul între populația de pe ambele maluri ale Nistrului. 

Compozitori ai proiectului: Vitalie Mosiiciuc, Cristian Spătaru, Anastasia Lazarencu, Dan Țurcan.

Bilete fizice și online pe iTicket.MD

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în cadrul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Preț: pîna pe 25 iulie -120 lei

Din 26 iulie -150 lei

Copii pînă la 7 ani intră gratuit.

Parteneri locali:

Cetatea Tighina

Centrul de Informare Turistică din Tiraspol