Napalm Death

Napalm Death

26 februarie
Luni 19:00
str. Albisoara 4
200–500 lei
Adaugă în favorite

 Napalm Death este legendara trupa britanica care a definit genul muzical grindcore (prin combinarea elementelor de hardcorepunk si death metal, cu voci guturale, tempo rapid si versuri cu un puternic mesaj socio-politic). 
In decursul celor peste 30 de ani de cariera au lansat 15 albume de studio, fiind în Top 10 al celor mai vândute trupe de metal extrem din lume.
Napalm Death este trupa care a fost inclusa in Cartea Recordurilor pentru cea mai scurta piesa compusa vreodata care are 1.316 secunde. Este vorba despre "You Suffer" de pe primul lor album "Scum" lansat in 1987.

 
  Abnormyndeffect este cu siguranta una din cele mai bune trupe grindcore/brutal death/hardcore din tara si din Estul Europei. Grupul a luat fiinta la inceputul anului 2003 in Chisinau cu numele “Butchers” si in aceeasi perioada au inregistrat prima caseta demo “Don’t happy, Be worry”.
Pe 26 februarie 2018 trupa vine cu program aniversar dedicat celor 15 ani de activitate.
 

  BUSOLA este o trupă de stoner-metal din Chișinău, înființată pe 26 noiembrie 2015.
La începutul anului 2017 trupa a lansat albumul de debut, întitulat "Spiritual Row". Materialul muzical cuprinde genuri precum stoner rock, southern, blues, sludge și doom metal, influențat în mare parte de Black Sabbath.
În toamna anului 2017, Octav Casian a participat în al 7-lea sezon al concursului Vocea României și a ajuns până în sferturi de finală.

 
Biletele VIP includ 100 lei consumatie la bar, loc la masa și servire chelneri.

 

 
*Atentie Bilete VIP limitate.