Napalm Death

26 februarie
Luni, 19:00
str. Albisoara 4
200500 lei
Adaugă în favorite

 

   Napalm Death este legendara trupa britanica care a definit genul muzical grindcore (prin combinarea elementelor de hardcore, punk si death metal, cu voci guturale, tempo rapid si versuri cu un puternic mesaj socio-politic).
In decursul celor peste 30 de ani de cariera au lansat 15 albume de studio, fiind în Top 10 al celor mai vândute trupe de metal extrem din lume.
Napalm Death este trupa care a fost inclusa in Cartea Recordurilor pentru cea mai scurta piesa compusa vreodata care are 1.316 secunde. Este vorba despre "You Suffer" de pe primul lor album "Scum" lansat in 1987.

 
   Deathrite este o trupa death metal/punk din Dresden, Germania formata in 2010. Printre numeroase turnee si concerte, germanii au cantat alaturi de trupe cu renume international precum: Napalm Death, Integrity, Rotten Sound, Aura Noir si Full of Hell. Venind din scena DIY punk si fideli acesteia, acesti patru tipi nu s-au temut sa adauge in muzica lor riff-uri old school  death metal si incursiuni sludgecore. 
 
 
   Abnormyndeffect este cu siguranta una din cele mai bune trupe grindcore/brutal death/hardcore din tara si din Estul Europei. Grupul a luat fiinta la inceputul anului 2003 in Chisinau cu numele “Butchers” si in aceeasi perioada au inregistrat prima caseta demo “Don’t happy, Be worry”.
Pe 26 februarie 2018 trupa vine cu program aniversar dedicat celor 15 ani de activitate."
 
Biletele VIP includ 100 lei consumatie la bar, loc la masa și servire chelneri.
 
 
*Atentie Bilete VIP limitate.