Neon Time Party

Neon Time Party

14, 21, 28 iulie
13:00
Neon Time
270 lei
Adaugă în favorite

Explorați Lumea Paralelă a Vopselelor Fluorescente în lumini Black Lights

la

Neon Time Party

 

        Neon Time este mai mult decât o sărbătoare - este o aventură plină de culori și magie fluorescentă! Copiii vor descoperi minunile vopselelor speciale cu care se pot picta de sine stătător, de la față și corp, până la haine și chiar păr. Fiecare mic artist are la dispoziție vopsele specializate, iar un PICTOR profesionist îi va fi alături pentru inspirație și îndrumare.

 

        Jocuri și Distracție! Un MODERATOR ghidează participanții în activitățile Neon Time! El organizează programul distractiv cu jocuri de echipă, socializare, dansuri, challenge-uri - toate utilizând recuzita fluo care transformă fiecare moment într-o aventură mistică. Moderatorul introduce copiii într-o lume de jocuri de masă cu piese fluorescente precum Jenga și Construcții din Domino, instalații pentru modelare precum Pixel Board și Panoul Magnetic, asigurându-se că fiecare copil se bucură de fiecare moment.

 

        DJ Party cu un Sistem Audio Performant! Copiii vor simți vibrațiile unui adevărat club de noapte cu efecte de lumini, fum, laser, proiecție și bule de săpun. DJ-ul pregătește o selecție muzicală specială, combinând hiturile preferate ale copiilor cu piese noi și captivante.

 

         Pictură și Expoziție! Planșe de colorat cu carioci și creioane fluorescente vor aștepta să prindă viață sub pensula creativă a fiecărui copil, iar prin intermediul Expoziției de Desen copiii, de la petreceri diferite, au posibilitatea să facă schimb de lucrări și de adrese pe Tik Tok și Instagram.

 

         Dresscode-ul! Esențial pentru a intra în atmosfera petrecerii! Îndemnăm participanții să vină îmbrăcați în tricouri albe, pe care le vor transforma în opere de artă cu vopselele neon disponibile. Dacă nu aveți un tricou, nu vă faceți griji, îl puteți găsi la noi! Recomandăm să veniți încălțați cu încălțăminte ușoară și comodă pentru a vă putea bucura de toate activitățile pregătite pentru voi. Fiecare copil primește o brățară neon la intrare, pentru a marca participarea lor la această experiență magica.

 

        Alăturați-vă nouă la Neon Time Party, unde lumina devine artă, și distracția strălucește în fiecare colț al acestui univers fluorescent! 

  

Atenție:

Părinții nu achită

 

Petrecerea este deschisă copiilor care merg deja la grădiniță și până la vârsta părinților care iubesc să se distreze alături de copiii lor.

  • Recomandăm să luați încălțăminte de schimb!

  • Evenimentul durează 1h 30 min.

  • Evenimentul are loc în 3 limbi: română, rusă, engleză.

 

.

 

@neontimeproject

YouTube

https://www.instagram.com/neontimeproject/

 

Str. Alecu Russo 20

 

Pentru detalii și organizarea evenimentelor private ne contactați:

Tel: 067430043