Neon Time - Play Room

22, 29, November 2020
11:00, 14:00
Teatrul Radical
235 lei
Adaugă în favorite

Neon Time

E știut că neon-ul este cea mai tare atmosferă pentru distracție!

Neon Time este un Play Room cu activități pentru copii, orientat spre dezvoltarea creativității și extinderea orizontului cunoașterii proprietăților coloristice. În cadrul activității copiii fac cunoștință cu lumea mistică a culorilor fluorescente. Echipa Teatrului Radical a creat condițiile ideale pentru cercetarea efectului fluorescent în lumina UV.
Copiii au acces la o gamă largă de ustensile: vopsele pentru facepainting și bodyart, carioci specializate, mozaic, domino, bingo, baloane etc.
Fiecare copil, fiind ghidat de un pictor specializat, își poate accentua personalitatea întruchipându-se în personajul favorit prin bodyart și facepaint. Cei mai creativi vor avea la dispoziție vopsele pentru selfpainting.
Trecând prin challenge-urile puse de MC, copiii pășesc în lumea plină de culori fluo, efecte de lumini, fum, muzică și provocări grozave!!! DJ-ul nostru este permanent la dispoziția oaspeților pentru a le oferi muzica preferată.

 Challenge-ul începe de la DRESSCODE! Îndemnăm participanții să fie îmbrăcați în costume și accesorii fluorescente specializate sau cele mai țipătoare culori, printre care și albul imaculat.

  

ATENȚIE!!!

Se acceptă copiii de la 4 ani!

 - de la 11.00 - 12.00 copii până la clasa 1

- de la 14.00 - 15.30 copii de la clasa 1    

Str. Columna 145. (In curtea școlii auto)

Tel: 067655141; 0671 78 765

@neontimeproject

@teatrulradical

YouTube