НЕтренинг по продажам (SBC)

19 februarie 2018
Luni, 16:00
510 lei
Adaugă în favorite

Cine sunteți? Un vânzător care influențează vânzările? Sau un casier care numără banii? Acest master-class este pentru primii și costă doar €25. 

↗ 19 februarie
↗ 16.00 - 19.00
↗ preț - €25

Este un mit că toată lumea știe să vândă. Orice vânzător care a primit bani de la clientul său, socoate că a vândut. În realitate clientul doar a cumpărat ceea de ce a avut nevoie. Și s-a adresat către cel care i-a oferit produsul. 

Sarcina vânzătorului nu constă doar în a scana la casă produsul, mai e nevoie și ca acel client care a instrat doar să întrebe prețul să se transforme într-un client fidel și mulțumit. 

Noi vom explica diferența dintre casier și vânzător. Și vom spune ce trebuie să facă un vânzător ca să influențeze vânzările. 

Ce va fi în program?

⤇ Prin ce diferențiază o vânzare de o simplă achitare a produsului de către client? 
⤇ În ce constă profesionalismul unui vânzător? 
⤇ Cum dezvoltați încrederea în forțele proprii și influențați clienții?

Pentru cine este master-classul?

⥅ Vânzători. Toți cei care lucrează în vânzări și se vede în acest domeniu și mai departe. Pentru cei care vor să facă bani, influențând și convingând clienții. 

⥅ Proprietari și conducători. Cei care au vânzători în calitate de subalterni. Cei care au drept scop să-i inspire pe cei din echipa sa ca aceștia să facă rezultate și mai bune. 

Autorul master-classului: 

Nisenboim Olga, PhD. Cel mai solicitat business-trainer din Moldova. Coordonatorul programelor School of Business Communications. Proprietarul agenției de recruting SBC-HR. Facilitator certificat în tehnologia Pinpoint Facilitation™ (UK).

Detalii și formularul de înregistrare vedeți pe pagina netrening7.sbc.md