Nicole Cherry

6 octombrie 2017
Vineri, 19:00
Palatul National str. Alexandr Puskin, 21
100450 lei
Adaugă în favorite

nicole cherry 

 

Pe 6 octombrie, Nicole Cherry va în Chişinău, pentru cei ce o cunosc mai puţin venim cu mai multă informaţie despre copilul minune al muzicii româneşti.
Cand amesteci talentul, ambitia, tineretea si frumusetea, nu poti obtine altceva decat cheia succesului. Asa se intampla si in cazul simpaticei Nicole Cherry, o tanara care, înca din perioada copilăriei cucerea, prin interpretare si siguranta de sine, scenele marilor festivaluri de muzica, pentru copii, din Romînia. Iar realizatorii unui cunoscut matinal au numit-o „Adele de Romania”.
 
Primul ei single, „Memories”, a debutat impreuna cu un videoclip, a declansat rapid o curiozitate, dar si valuri de laude, odata cu zeci de milioane de vizualizari, de pe Youtube, stranse intr-un timp foarte scurt. 
Numele de scena vine de la ciresele pe care Nicole le devoreaza la propriu, atunci cand vine sezonul acestora.

 

 

 

Nicole Cherry este considerata cea mai buna voce din tara si a reusit sa devina noul „icon” in showbiz-ul din Romînia, dar si cel international, piesele ei sunt în stil Pop-Dance şi Raggae
 
 
Nicole Cherry nu a ratat aproape niciun premiu, in cadrul celor mai importante premii muzicale precum Romanian Top Hits Awards, Mamaia Music Awards, Romanian Music Awards, Media Music Awards. În 2014 ea a câștigat premiul Zu Music Award la categoria „Best Breakthrough Artist”
 
Cel mai important featuring, de pana acum, il reprezinta cel cu Mohombi, artistul de talie internationala, care a creat special piesa „Vive la Viva”, pentru talentata noastra artista. Vocea lui Nicole Cherry l-a cucerit iremedial, drept dovada vom mai auzi, de cei doi, in aceasta formula muzicala.
 
A urmat single-ul „Cuvintele tale, parte din cel mai mare show de arte, din Romania, FESTIGAL. Piesa a avut un start-up fulminant, in prezent avand aproape 20 de milioane de vizualizari.
 
Biletele pot fi procurate online pe iticket.md