Noaptea Lupilor

29 February 2020
Saturday, 18:00
Digital Park
200350 lei
Adaugă în favorite

 

Data: 29 februarie 18.00, sâmbătă

Locația: Digital Park

Spectacol de Modă și Transformare ,,Noaptea Lupilor,,

Organizat de prima școală de Design Vestimentar și Croitorie din Moldova ,,Shator Fashion School,,

În ultima zi de iarnă, 29 februarie 2020, fondatoarea școlii Alina Spătaru își va prezenta o nouă colecție vestimentară cu numele ,,LUPOAICA,, fiind inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare ale drumului către succes. Alina asociază lupoaica cu natura sălbatică a femeii puternice ce își asumă sacrificii, acțiuni și rezultate. Mai mult, ea consideră că în fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și înțeleaptă..

Cum e să trăiești cu un vis neîmplinit? Ținem acest vis în tăcere , ne ascundem dorințele în nodul din gât. Ce-ar fi dacă ne-am gândi mai mult la el? Să-l lăsăm să curgă în noi, să-i dăm o șansă ,să ne dezvoltăm abilitățile, să conștientizăm aspirațiile, să nu trăim la întâmplare, obișnuindu-ne cu gândul că asta e normalitatea, că așa e soarta..

Alături de colecția ,,Lupoaica,, își vor prezenta colecțiile și alți designeri, absolvenți ai școlii ,,Shator,, participante a proiectului de dezvoltare în Design Vestimentar ,,Shator Fashion Discovery,,

La modul practic Shator Fashion School invită publicul larg la un adevărat spectacol de modă și transformare. Pe timpul prezentării colecțiilor, participantele vor transpune prin modă idea cursului vieții femeii. De altfel, fiecare colecție este o exprimare a dorințelor și a experiențelor personale de viață ale designerilor.

 Moto-ul nostru este: ,,Descătușează-te ,crede în tine, oricînd o poți lua de la zero,,

Regia spectacolului este semnată de Alla Donțu, Youbesc, Creative Institute.

Te așteptăm la ,,Noaptea Lupilor,,

Preț:  200 lei pînă la 15 februarie

          350 lei după 15 februarie