O seara de violoncel si pian

10 octombrie 2015
Sâmbătă, 19:00
5080 lei
Adaugă în favorite

O seara de violoncel si pian

 

În cadrul stagiunii 2015-2016 de la Sala cu Orgă va avea loc ”O seară de violoncel” susținută Radu Croitoru și invitatul din România, pianistul Iulian Ochescu.

 

   Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Națională de Muzică din București unde își fac studiile și au decis să delecteze publicul de la Chișinău cu muzica lui Enescu, Ligeti și Shostakovich.


Radu Croitoru s-a născut la Chișinău, mama lui fiind violonistă, a decis să meargă pe urmele ei, cântând muzică clasică, dar la violoncel. A studiat la Liceu de Muzică ”Ciprian Porumbescu” , iar anul ăsta și-a terminat studiile la UNMB.
Iulian Ochescu provine și el dintr-o familie de muzicieni, născut la București, face liceul și universitatea acolo. La UNMB îl cunoaște pe Radu, iar pe 10 octombrie puteți asculta o parte din prietenia lor

Vă așteptăm la concert, Sala cu orgă, 10 octombrie ora 19:00. Compania Julius Meinl va oferi ceai și cafea gratuită de cea mai bună calitate înainte de concert. Un motiv în plus să veniți cu mai mult timp înainte de începerea concertului.

 

O seara de violoncel si pian

 

Program :
György Ligeti - Sonată pentru violoncel solo
George Enescu - Suită op. 10 in Re major
Dmitrii Shostakovich - Sonată pentru violoncel și pian în re minor, op 40

 

Eveniment marca Moldo Crescendo.

 

Info bilete : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.