Open Days la MEDIACOR

Open Days la MEDIACOR

9–10, 10 decembrie
18:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30
0 lei
Adaugă în favorite

MEDIACOR își deschide ușile pentru tine. Vino pe 9 decembrie la MEDIACOR și vezi cu ochii tăi ce este un centru de excelență pentru producție digital-media. 

 

Te rugăm să selectezi ora în dependență de orele din agendă la care te incadrezi ca și tip de vizitator.

Reprezinți comunitatea industriilor creative, media, ești student sau pasionat de new media, atunci acest eveniment este pentru tine. Pentru comoditatea vizitatorilor, am creat un orar de vizite. Completează formularul de participare și alege intervalul de timp potrivit ție. Experții MEDIACOR vor face turul întregului spațiu și prezenta în detaliu fiecare din cele 4 zone tematice: 

  • Zona de pre-producție: spații de pregătire pentru filmări, sala de proiecții și/sau evenimente, birouri pentru creație media;

  • Zona Data Center: spațiu pentru păstrarea recuzitei destinată filmărilor;  

  • Zona de post-producție: studiouri de înregistrare a sunetului, mixaj audio, dublare, foley, editare video (corectorea culorilor); 

  • Zona de producție HiTech: platouri de filmare utilizate pentru producerea de emisiuni TV, produse vlogging; dotate cu echipamente pentru producție virtuală Unreal Engine, echipamente de captare digitală a mișcărilor pentru producerea de animații și dezvoltare jocuri video.

Mediacor este primul centru de excelență pentru de producție digital-media ce marchează o nouă etapă în dezvoltarea Industriilor creative din Republica Moldova. Crearea MEDIACOR a fost posibilă datorită parteneriatului dintre  Ambasada SUA, USAID, Guvernele Suediei, Marii Britanii, Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Culturii, Universitatea de Stat din Moldova și Asociația COR. Valoarea parteneriatului este de aprox. 3 mln USD.

Simte pulsul creației new media din Moldova.