Opriti burtica-eu cobor

23–24 May 2020
Saturday, 10:00
Berd's Design Hotel, str. D. Cantemir 12
400 lei
Adaugă în favorite
Sarcina, nașterea și creșterea bebelușilor sunt experiențe atât de frumoase și unice, deși sunt dificile și necunoscute. Ascultă-ți instinctul matern, adaugă un pic de cunoștințe practice și vei trăi cele mai pline de sens momente ale vieții tale de femeie.
 
Blogul pentru femei LADYLIKE a gândit pentru tine un eveniment care să-ți acopere nedumeririle și întrebările de gravidă sau proaspătă mamă. Vino la seminarul „Opriți burtica - eu cobor”, unde vom aborda această perioadă din viața ta multidimensional:
- perioadă prenatală (obstretică, ginecologie, psihologie, estetică, nutriție și sport),
- perioada post-partum - cei mai importanți specialiștii la care trebuie să mergi cu bebelușul tău după ce a apărut pe lume - neurolog, dermatolog, stomatolog, logoped. Vei afla de asemenea cum să faci față rolului de părinte când apar primele manifestări de caracter ale copilului tău (parenting).
 
Speakerii evenimentului, subiectele care vor fi abordate de fiecare dintre ei și partenerii evenimentului vor fi anunțați pe pagina de facebook a evenimentului. Urmărește acest link https://facebook.com/events/s/opriti-burtica-eu-cobor-editia/137508410899629/?ti=icl   pentru a te convinge că nu trebuie să ratezi acest seminar.
 
Evenimentul „Opriți burtica-eu cobor” în cifre:
- Evenimentul va dura 2 zile, timp de 5-6 ore.
- Vor fi 10 speakeri, cu prezentări de 40 minute + 20 minute sesiunea de întrebări.
- Peste 20 de parteneri susțin evenimentul.
- În fiecare zi se va organiza o pauză de ceai oferită din contul organizatorilor și o pauză de prânz pe care o puteți petrece cum doriți, fie în restaurantul hotelului, fie în localurile din apropiere.
- Se va organiza un târg de vânzare cu produse utile pentru mame și copii, la prețuri promoționale.
 
Rezervă-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase, cochete și îngrijite.