Opriti burtica - Eu cobor

7 iunie 2018
Joi, 10:00
BERD’S Design Hotel
300 lei
Adaugă în favorite
Descrierea evenimentului:
Sarcina, nașterea și creșterea bebelușilor sunt experiențe atât de frumoase și unice, deși sunt dificile și necunoscute. Ascultă-ți instinctul matern, adaugă un pic de cunoștințe practice și vei trăi cele mai pline de sens momente ale vieții tale de femeie.

Blogul pentru femei LADYLIKE a gândit pentru tine un eveniment care să-ți acopere nedumeririle și întrebările de graviduță sau proaspătă mămică. Vino la seminarul „Opriți burtica - eu cobor”, unde vom aborda această perioadă din viața ta multidimensional.

Vei afla informații utile de la profesioniști din diverse domenii. Rezervează-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase, cochete și îngrijite. 
Evenimentul „Opriți burtica” în cifre:
- Evenimentul va dura de la 10.00 la 18.00. 
- Vor fi 6 speakeri, cu prezentări de 40 minute + 20 minute sesiunea de întrebări.
- Peste 13 parteneri vor susține evenimentul.
- Vor fi 2 pauze de ceai oferite din contul organizatorilor și o pauză de prânz pe care o puteți petrece cum doriți, fie în restaurantul hotelului, fie în localurile din apropiere.

Evenimentul are o pagină de facebook, unde zilnic vei primi detalii despre subiectele abordate de către speakeri și partenerii evenimentului - cei care vor avea grijă să te surprindă frumos cu generozitatea lor. Urmărește acest link pentru a te convinge că nu trebuie să ratezi acest seminar.  
 
Locație: BERD's Design Hotel. Blvd. Dimitrie Cantemir 12
Data: 7 iunie, de la ora 10.00 până la 18.00.