Planeta de Vis a lui Cristi

22 ianuarie 2015
Joi, 18:00
Filarmonica Nationala
50100 lei
Adaugă în favoriteVă invităm la un concert de caritate ”PLANETA DE VIS A LUI CRISTI”, care va fi organizat la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” pe 22 ianuarie, orele 18.00. Artistul moldovean din Germania, Sorin Creciun, laureat a mai multor premii internaționale, va concerta rapsodii la pian de Strauss, Chopin, Beethoven,  într-o atmosferă de suflet și plină de emoții în țara sa de baștină. 

 

Mai multe detalii pe pagina de FACEBOOK>>>

 

Susținerea Dvs. Il poate ajuta pe Cristi Furculiță și alți semeni de-ai lui de la grădinița nr. 167 pentru copii cu dizabilități multiple din Chușinău, să beneficieze de un echipament special care le va permite să fie mai bine pregătiți pentru viață. Fiind diagnosticat tardiv cu paralizie cerebrală infantilă, echipamentele în valoare de o mie USD fiecare, le va permite să se dezvolte și să se bucure de drepturi egale. 

 

 

Curajul și pasiunea de a trăi fiecare clipă cu devotament îi ajută pe acești părinți să transforme orice vis ale copiilor în planuri de acțiune. Împreună le putem dărui o mie de speranțe într-un singur vis, acela de a învinge viața și de a se bucura de copilărie. 

 


 

Info bilete : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.