Povestea Omului 16

13 februarie 2016
Sâmbătă, 18:00
SV Night Club
50 lei
Adaugă în favorite

”Povestea Omului”
este o comedie muzicală care combină frumos poezia ștrengară plină de umor a scriitorului Ion Pribeagu, cu muzica jazz și jocul actoricesc de excepție al maestrului Andrei Sochirca și interpretei Stela Botez.

Cu o abordare a problemelor societății noastre, spectacolul de revistă poartă o valoare cu caracter social și educativ ce are menirea de a unifica și sensibiliza societatea, prin promovarea autenticului din trecut și prezent.

Comedia va fi jucată pe 13 februare 2016 la 18:00 în incinta Casei Actorului din str.Pușkin 24, et. 4. Biletele pot fi procurate online pe iTicket.md și la intrarea în sală.


Andrei Sochirca
este absolvent al Şcolii Superioare de Teatru „Boris Şciukin" din Moscova, în clasa lui Stanislavski și ai lui Vahtangov. Își începe cariera actoricească la Teatrul „Luceafărul", ”Mihai Eminescu”, după care, împreună cu colegii săi de generaţie, pun bazele Teatrului „Eugene Ionesco". Are în palmares Premiul pentru „Cel mai bun rol masculin" pentru rolul lui Henric al IV-lea, UNITEM (2005), Premiul „Cel mai bun rol masculin" pentru rolul Poetului din spectacolul „Daţi totul la o parte, ca să văd", UNITEM (2007), Premiul „Cel mai bun rol masculin" la Festivalul „One man show", Romînia (2005).


Stela Botez
este absolventa Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. A debutat pe scenă în 2000 cântând  o romață. A continuat să cânte muzică ușoară și clasică la diverse concursuri naționale și internaționale, ca mai apoi să se reprofileze în domeniul folclorului. Colaborarea cu actorul Andrei Sochirca este o provocare pentru interpretă, care i-a adus nominalizarea ”cel mai bun debut în actorie” la Gala Premiilor UNITEM 2015.