Prezentarea vinurilor la Castel Mimi

28 februarie 2019
Joi, 18:00
Castel Mimi
600 lei
Adaugă în favorite

 

Moldova are podgorii minunate și noi ne mândrim cu terroir formidabil și vinurile noastre remarcabile. Însă mereu, în spatele unor lucruri excepționale stau niște oameni excepționali.
Tocmai de aceea, "Castel Mimi" vrea să vă facă cunoștință cu Cristina Frolov, directorul castelului într-o prezentare de vin al anului curent.

În ultima zi de iarnă, 28 februarie, imediat după turnare, veți avea șansa să fiți primii care fac cunoștință cu noile vinuri ale "Castelului Mimi" profitând și de o excursie de seară unde veți afla mai multe despre istoria castelului și veți vedea beciurile noastre.

Împreună cu autorul blogului FineWine.md, Andrei Ciubotaru, vom degusta în premieră un cupaj de "Feteasca Neagră, Rară Neagră» din roada anului 2017 "Castel Mimi" și "Fetească albă» - roada anului 2018 "Castel Mimi". Dacă încă nu știți cum să serviți vinul corect, Andrei o să vă explice toate regulile cu privire la servirea vinului pentru a ne bucura de experiența pe care ne-o oferă un pahar de vin.

 Sunetele celeste ale harpei oferite de Podoleac Tatiana ne vor duce cu gândul în grădina Raiului.

Gustările preparate de restaurantul "Bufnița Albă" sunt alese special pentru vinurile pe care le veți degusta, acestea vor fi:
▪ Canape cu tartar de somon
▪ Melci moldovenești crescuți în viță de vie în sos de unt aromatizat cu ierburi crescute în grădina castelului.
▪ Specialitatea casei - Pateu copt de ficat de pui, servit cu toast crocant.
▪ Pruna moldovenească fiartă în vin Pinot Noir "Castel Mimi» servită cu caramelă sărată.
Apetisant nu e așa? 


 Începutul: 18:00

Preț de persoană: 600 lei
 
În preț intră:
Excursie (istorie, beci)
Degustarea cu sommelier blogger FineWine.md Andrei Ciubotaru
4 pahare de vin
Meniu gustări
muzică harpă