PROFESSIONAL BOXING SHOW

PROFESSIONAL BOXING SHOW

13 aprilie 2019
Sâmbătă 17:30
Manej Arena, str. A. Doga 26
150–750 lei
Adaugă în favorite

În Moldova va avea loc un eveniment inedit – PROFESSIONAL BOXING SHOW

 

Pe 13 aprilie, Moldova va găzdui un eveniment unic – PROFESSIONAL BOXING SHOW.

În seara acelei zile, va avea loc lupta centrală (main event) din 10 runde între cei doi candidați pentru centura WBA ASIA – Ravshanbek Umurzakov în vîrstă de 25 de ani, din Uzbekistan, și filipinezul Roberto Gonzalez în vîrstă de 28 de aniю 

Ravshanbek Umurzakov, supranumit „Prințul”, a avut 6 lupte pe ringul profesionist, fiind învingător în toate. În același timp, în 5 lupte, el a cîștigat anticipat.

Roberto Gonzalez, supranumit „Băiatul cel rău din Batangas”, a avut 32 de lupte. Are în activ 28 de victorii (17 dintre ele prin knockout). În 4 lupte a fost învins.

În cadrul PROFESSIONAL BOXING SHOW, va avea loc și un сo-main event, care prevede două lupte pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL. Aceste lupte vor avea o periodicitate de 6 runde.

Evenimentul unic prevede organizarea a 10 lupte, inclusiv 8 lupte principale CARD și 2 lupte UNDER CARD. Aceste lupte vor dura cîte 4 runde.

Toate luptele vor începe printr-o ieșire spectaculoasă a luptătorilor în cadrul unui light-show individual.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizată de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul sportiv va avea loc pe 13 aprilie, la Manejul de atletică uşoară din Chişinău.

1.       Inceputul evenimentului 17:30

2.       Deschiderea Oficiala 18:30