PUTEREA VOCII INTERIOARE

PUTEREA VOCII INTERIOARE

25 mai 2023
Joi 18:30
Sala cu Orgă
650 lei
Adaugă în favorite
*‼️ Ultima zi pentru procurarea biletelor
 
Un eveniment excepțional și unic la Chișinău!
Maestrul indian, Punnu Wasu, vine la noi din inima insulei Bali, să împărtășească experiența sa de 35 de ani în domeniul dezvoltării personale, muzicii devoționale, a spiritualității și meditației. Este un ghid spiritual, iubit și apreciat de elevii și urmăritorii săi din toată lumea.
 
Evenimentul va avea două părți:
 
-- În prima parte Maestrul Punnu Wasu va vorbi despre cauza suferințelor și a obstacolelor ce apar în calea vieții noastre. Despre cum să ne accesăm resursele interioare și să trăim în armonie cu noi înșine și cu oamenii din jur. Vom afla cum meditația, muzica și alte experiențe spirituale ne pot schimba percepția asupra lucrurilor, cum ne pot ajuta să gândim mai pozitiv, să preluăm controlul asupra emoțiilor și să trăim mai fericiți.
Veți putea sa-i adresați lui Punnu întrebările voastre, iar el va răspunde cu înțelepciune și iubire .
 
-- În a doua parte a evenimentului vom trăi o experiență muzicală inedită. Vom cunoaște un stil de muzică și instrumente neobișnuite publicului nostru, care trezesc sufletul, ridică vibrațiile, te umplu și te conectează cu Divinitatea. Acest stil de muzică se numește Kirtan și își are originea în India.
Vibrațiile, vocile și sunetele instrumentelor se unesc, pătrund adânc în corp și trezesc cele mai pure și mai frumoase emoții. La acest concert vor performa Punnu, Amin (Austria), Tinka (Moldova).
 
Vă așteptăm să trăim împreună o experiență memorabilă, caldă și de suflet, acolo unde inimile se întâlnesc și vibrează împreună.
 
*va fi asigurată traducerea în limba română