Război. Economie. Încotro?

6 April
Wednesday, 19:00
Purcari Wine Bar (Centru, Teatrul Gastronomic)
100 lei
Adaugă în favorite
Purcari Wine Bar Vă invită la o discuție publică despre impactul războiului din Ucraina asupra economiei din Moldova și din regiune.
 
Invitat: Vasile Tofan, Senior Partner la fondul de investiții american Horizon Capital, cu sediul la Kiev.
 
Ce se întâmplă cu economiile din Ucraina și Federația Rusă? Cum este afectată Republica Moldova? Ce recomandări au economiștii pentru sănătatea financiară a cetățeanului de rând?
 
Ne dorim o discuție despre lucruri complicate pe înțelesul omului simplu.
 
Vasile va face o prezentare de 20-30 minute, după care va urma o sesiune de întrebări - răspunsuri. Pentru o discuție mai degajată, sommelierii Purcari Wine Bar vor propune un vin nou din roada anului 2021 — Purcari Nocturne Sauvignon Blanc.
 
Vasile Tofan este Senior Partner și membru al Comitetului de Investiții la fondul american de investiții Horizon Capital. Cunoaște situația economiilor și a fondurilor private din Ucraina și regiune. A stat până nu demult la Kiev.
Deține un titlu MBA, cu distincție, de la Harvard Business School și un master în management public de la Universitatea Erasmus din Olanda.
 
Preț: 100 mdl.
 
Jumătate din fondurile adunate în cadrul acestui eveniment vor fi donate pentru azilul de refugiați din satul Popeasca, Ștefan Vodă.