Sanatatea si frumusetea femeii

16 martie 2019
Sâmbătă, 15:00
V-Continental Business Centru, bd. D. Cantemir 5/4
200 lei
Adaugă în favorite

Pe 16 martie vă așteptăm la „Sănătatea și frumusețea femeii” – o conferință practică despre tot ce înseamnă sănătatea femeii, în primul rând. Dar nu vom uita și de capitolul frumusețe, pentru că o femeie sănătoasă și frumoasă este, cu siguranță, o femeie fericită!

Invitata specială a evenimentului este doamna doctor nutriționist Mihaela Bilic!
***
Mihaela Bilic este celebra nutriționistă care a tratat și a corectat regimul alimentar al multor vedete și persoane publice din România. Fiind considerată doctorul nutriționist al vedetelor, Mihaela are editate în prezent cele mai căutate și apreciate cărți despre nutriție: „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are Gust”, iar recent a lansat „ABC de nutriție” prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriționist.
Este unicul doctor nutriționist din România care are făcut un master în Psihonutriție la Paris, Franța.
La Chișinău vine să interacționeze cu publicul de aici. Astfel, timp de 3 ore oricine prezent în sală va putea să-i pună întrebări, să ceară sfaturi, să-i solicite părerea.
Vei afla secretele unei alimentații corecte, desființarea miturilor despre diete și detox, alimente interzise sau miraculoase, trucuri practice pentru iubitoarele de dulciuri, făinoase, brânzeturi; cum putem, cu ajutorul mâncării, să încetinim îmbătrânirea; alimentația pentru gravide, bărbați, adolescenți și copii.

La eveniment se vor vinde la preț redus cărțile scrise de dr. Mihaela Bilic, iar autograful personalizat și o poză ca amintire sunt ca și garantate!

Vă așteptăm!

16 martie, ora 15.00 – 19.00

Locație: V-Continental Business Centru

Preț bilet: 200 lei
Preț bilet în ziua evenimentului: 250 lei