Seara Aventurilor alaturi de Iulian Bercu

Seara Aventurilor alaturi de Iulian Bercu

22 aprilie
Miercuri 19:00
ONLINE
120 lei
Adaugă în favorite

 22 aprilie, ora 19.00 locația – la tine acasă.

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu a ajuns la a V-a ediție. De această dată organizatorii,

Asociația Copil, Comunitate, Familie (CCF Moldova) pregătesc o ediție diferită, care se va ține online, însă așa cum se știe despre acest eveniment, surprizele nu vor lipsi.

În mod tradițional, vom fi salutați de ambasadorul organizației, Iulian Bercu, și de unul dintre cei mai dragi prieteni, Gabi Marcu.

Invitații ediției, frații Anatol și Dan Untură, ne vor povesti despre cea mai recentă, dar și unică, deocamdată, expediție în Antarctica, organizată de nouă moldoveni. Vom afla dacă această experiență a fost o aventură? Cum arată Pământul la celălalt capăt? Vor mai repeta vreodată acest curs? Dar și multe alte curiozități, toate împărtășite de acești doi moldoveni care au fost și organizatorii expediției.

 

Pentru curioșii doritori de a participa la această ediție, Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu, evident avem și surprize, dar, până atunci, grăbiți-vă să faceți rost de bilet, care va fi și el adaptat la pandemie – un link cu acces la platforma evenimentului. Biletul este o donație de 120 lei. Cu banii colectați, organizatorii, Copil, Comunitate, Familie (CCF Moldova) vor ajuta o mamă singură care crește 5 copii. În aceste zile, când suntem îndemnați să stăm acasă, pentru siguranța noastră și a familiei, există oameni, pentru care casa nu constituie un mediu sigur.

Povestea Olgăi și a celor 5 copii ai ei, o citiți aici  https://ccfmoldova.org/news-article/destinul-copiilor-ei-depinde-in-totalitate-de-ea

 

Atenție, chiar dacă suntem într-un eveniment online, numărul de locuri este limitat. Grăbiți-vă să faceți rost de un bilet, contra unei donații de 120 lei. Bani care vor schimba viața celor 5 copii alături de mama lor.

!!! Primii 8 generoși, care-și cumpără biletul, vor primi câte o sticlă spumant DOR, de la partenerul evenimentului Dor Wines. (spumantul va fi livrat începând cu 1 mai).

***

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu este un eveniment marca CCF/HHC Moldova prin care organizația își sporește eforturile de colectare de fonduri în susținerea celor mai afectați copii de sărăcie, dar și alte riscuri care îi urmărește pentru a ajunge despărțiți de familie și cei dragi. Evenimentul prezintă aventurieri de primă clasă, din toată gama de exploratori, îndrăzneți și pionieri, dispuși să-și împărtășească experiențele lor cu o audiență live.