Seara Aventurilor alaturi de Iulian Bercu decembrie 2019

17 December 2019
Tuesday, 18:00
Artcor, str. 31 august 1989, 137
120 lei
Adaugă în favorite

 

CCF/Moldova vă așteaptă la ultima ediție din acest an, Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu. O ediție, în care milionarul țării noastre, milionar în pași, vine să ne povestească despre aventura sa în Nepal. Vino să afli cum a cucerit Everestul alături de Robert Hajnal, cum au atins norii și care a fost punctul cel mai înalt. Ce emoții au trăit și au avut oare momente în care fobia le zgârâia încrederea, toate le aflăm de la însăși el – Iulian Bercu.

 

Evenimentul are și o component socială, așa cum Iulian Bercu este Ambasador CCF/HHC Moldova, susținând cu încredere munca echipei, achitarea biletului de acces la eveniment este o donație pentru a ajuta o familie să rămână unită și să-și crească copii Acasă în dragoste și protecție părintească.  

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu ajunge la a VI-a ediție. Din edițiile anterioare au fost ajutați 16 copii din 4 familii să rămînă alături de părinți, frați și cei dragi. Aflându-ne în preajma Crăciunului, iată un prilej frumos de a contribui la nașterea unor speranțe noi. 

Costul biletului 120 lei.  Locurile sunt limitate.