Seminar practic - Legislatia muncii la angajare

13 March 2020
Friday, 10:00
Chisinau
450 lei
Adaugă în favorite

 

Seminarul are drept scop expunerea în format practic a aspectelor legislative ce țin de procesul de angajare, elaborare și modificare a contractului individual de muncă. 
 
Dacă participați la seminar, veți primi răspuns la următoarele întrebări: 
- cum organizăm corect activitatea de administrare a resurselor umane conform legislației muncii? 
- ce conține dosarul noului angajat? 
- cum întocmim Contractul Individual de Muncă (CIM) astfel ca să corespundă necesităților angajatorului și să nu încalce drepturile angajatului? 
- în ce situații este necesară modificarea CIM și cum are loc această procedură? 
 
În cadrul seminarului vom parcurge categoriile de documente ce se atribuie relației dintre angajator și angajat în dependență de specificul muncii în unitate, vom face transfer de experiență și bune practici pentru a stabili procedurile necesare în procesul de angajare, întocmire și modificare a contractului individual de muncă.  
De asemenea, structura evenimentului vă oferă posibilitatea să găsiți răspuns la întrebările ce vă preocupă, cu privire la executarea și modificarea contractului individual de muncă. 

Formator: Olesea Vascan 
Fondator și Manager General al companiei VASEROLE HR Business Partner. Una din direcțiile de activitate fiind proiectul HR Legal Support in Moldova. Expert în domeniul Managementului Resurselor Umane cu experiență de peste 7 ani. Pe parcursul ultimilor 4 ani a mentorat, oferit suport consultativ și a interacționat cu peste 1500 HR Manageri, Specialiști și Directori, dezvoltînd o bază puternică de practici și soluții pentru diverse provocări în Managementul Resurselor Umane. Business Trainer Certificat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Licențiată în Drept. 

Investiția - 450 Lei 
Include: 
- Participarea în cadrul Seminarului  
- Suportul de instruire în format scris și electronic 
- Pauza de cafea 
- Diploma de participare 
- Acces la Baza de date electronică ce conține peste 30 modele de acte pentru administrarea resurselor umane conform legislației muncii. 
 
Se aplică o reducere de 10% în următoarele cazuri: 
- Ați participat anterior la evenimente organizate de către Recruiter's CLUB sau VASEROLE HR 
- Participă 2 sau mai multe persoane din aceeași organizație