Seminar Puterea Gandului

24 noiembrie 2015
Marți, 18:00
Sala cu Orga
250500 lei
Adaugă în favorite

  puterea gandului

 

Seminar
PUTEREA GÂNDULUI
 
Înțelepciunea seculară răspunde la întrebările și problemele cu care ne confruntăm azi.

Swamini Supriyananda,  invitată specială a psihologului Sanda Diviricean, într-un eveniment creat să te ajute să te redescoperi și să întelegi mai bine ce se întâmplă în interiorul tău.
 

   Psiholog, profesoară și autoare de cărți, cu o bogată practică internațională,  Swamini Supriyananda și-a îndreptat căutarile dincolo de limitele rațiunii și a devenit călugăriță hindu în urma cu 17 ani.  S-a născut în Africa de Sud, a crescut și a fost educată în Australia, iar în prezent trăiește în Hong-Kong.
 
   Ceea ce o face specială și te cucerește, este abilitatea de a transmite cunoștințe foarte vechi și foarte profunde într-un limbaj accesibil și într-o manieră plină de iubire pentru oameni. Temele pe care le aduce în discuție ne ajută să găsim răspunsuri la cele mai importante și actuale întrebări, să găsim cele mai potrivite soluții și, ca efect, să ne regăsim în tumultul vieții de azi, să înțelegem mai bine ce se întâmplă în interiorul nostru.
 
-       Cum să ne cunoaștem mai bine
-       Cum să ne controlăm gândurile și emoțiile
-       Cum să nu ne pierdem în judecăți și stereotipuri
-       Cum să ne regăsim calmul și liniștea interioară
-       Cum să trăim în dragoste și armonie cu noi înșine și cu cei din jur
 
Te invităm la un seminar care te va ajuta să descoperi cum să utilizezi resursele uriașe pe care le ai în interiorul tau!