Seminare de afaceri Swiss Create

21 noiembrie, 17 ianuarie, 20 februarie, 27, martie 2016
09:00
Sala de Conferinţe a Universităţii „Divitia Gratiae”
200800 lei
Adaugă în favorite
  •  Seminare de afaceri Swiss Create

 

 

Dorești să inițiezi sau să dezvolți o afacere într-un mod profesionist? Vrei să devii mai bun în ceea ce faci? Ai nevoie de sfaturi practice din experiența de afaceri a unor oameni cu expertiză?

 

Swiss Create îți oferă oportunitatea de a participa la o serie de seminare care te vor inspira, motiva și îți vor transforma modul de gândire asupra afacerilor.

 

Swiss Create reprezintă ramura de dezvoltare a afacerilor din cadrul holdingului elvețianSwiss Consulting Group SCG AG, care în colaborare cu organizația COM, Elveția,Advanced Consulting și Institutul de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul universității Divitia Gratiae, organizează 4 seminare în perioada 21 Noiembrie, 2016 – 31 martie 2017: 

 
  • Elaborarea unui model de afaceri din 21-22 noiembrie 2016, abordează subiectul gândirii antreprenoriale și reprezintă fundamentul pentru următoarele seminare.

  • Marketing 17-18 Ianuarie, 2016

  • Management Financiar 20-21 Februarie, 2017

  • Ultimul seminar din cadrul acestei serii, Conducerea personalului 27-29 Martie, 2017 abordează principiile care duc la un leadership inspirat și autentic.

 

Ce trebuie să faci pentru a participa la aceste seminare?

1. Confirmă participarea din timp

2. Achită taxa de participare de 200 MDL

3. Vino la timp, cu dispoziție de învățare

 

Ce primești în schimb?

1. Cunoștințe practice de la oameni cu experiență în afaceri

2. Manuale de lucru pentru o înțelegere profundă a subiectelor abordate

3. Inspirație pentru a fi din ce în ce mai bun

4. Posibilitatea de a face cunoștință cu alți antreprenori

5. O mentalitate transformată

 

Seminarele se vor desfășura în sala de conferințe a universității Divitia Gratiae care oferă un anturaj profesionist, iar traducerea din limba engleză în limbile română și rusă, va fi asigurată.

 

Dacă ești din afara or. Chișinău, îți oferim și cazare gratuită pe durata seminarelor; tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de cazare este să indici acest lucru în formularul de participare.

 

Mai multe detalii cu privire la programul de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii și conținutul seminarelor le poți obține accesând următorul link:https://drive.google.com/file/d/0B1kfxGRkTyp9VVJBaU5SRUJzX1E/view?usp=sharing.