Senzualitatea vs Sexualitatea: Arta de a fi femeie

29 January
Saturday, 12:00
Casa Keia, str.Uzinelor 205/1
Când ai călătorit ultima dată?
Mă refer la o călătorie interioară, plină de descoperiri, de lucruri inimaginabile din sufletul tău, de abundență, de fiori, de munți pe piele. Dacă nu-ți amintești despre un astfel de „short trip” atunci este timpul să o faci. Rezervează o zi doar pentru tine și pornește în căutarea unui adăpost pentru energia ta feminină, sub numele de „Senzualitatea vs Sexualitatea: Arta de a fi femeie” la Casa Keia.
 
Împreună vom călători spre descoperirea sexualității și senzualității feminine. Aici vei privi în oglinda interioară unde vei înțelege ce este energia Feminină, care sunt tehnicile și cum canalizăm această energie. Vei medita întru abundența stării tale de bine și vei dezvălui magia cărților metaforice. 
În acest sejur al revelației tale vei înțelege adevărata valoare a gândurilor, emoțiilor și a corpului tău. Vei ști cum să educi și cum să le vorbești copiilor despre sex, fără a vedea ceva jenant și urât în asta.
 
Senzualitatea și sexualitatea din interior se poate îmbina armonios și cu cea din exterior. Din acest motiv îi avem alături la eveniment pe cei mai profesioniști care ne vor ghida în acest sens:
- Florentino Delure prin vestimentația stilată.
- Cătălina Osipov prin lenjerie intimă deosebită.
- Natalia Frecăuțan prin make-up care îți accentuează cele mai frumoase trăsături ale feței.
- Pole Dance by Cristina Scarlevschi prin dans care elimină granițele dintre trup și suflet
Tu ești cea care poate crea propria hartă a feminității tale, pentru că ești un mapamond de energie pură!
 
Te aștept la „Senzualitatea vs Sexualitatea: Arta de a fi femeie”
 
29 ianuarie 2022
Ora: 12:00
Casa Keia, str.Uzinelor 205/1