Stefan Banica - Alerg printre stele

22 decembrie 2013
Duminică, 18:00
Palatul National
500 lei
Adaugă în favoritePe 22 decembrie, ora 18:00 , Ștefan Bănică își așteptă piblicul la Sala Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chișinău pentru concertul de Crăciun. Pentru al doisprezecilea an consecutiv, artistul continuă tradiția concertelor sale de sărbători, ajungînd anul acesta și la Chișinău.

În acest an show-ul de Crăciun marca Ștefan Bănică se desfășoară sub titulatura „Alerg printre stele”, după numele celui mai recent hit lansat de artist, al partrulea single de succes extras de pe albumul „Altceva”. De peste un deceniu, concertele de Crăciun – Ștefan Bănică prezintă un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă.

Muzică live, lumini, ecrane, efecte grafice, dans și interpretări de excepție- reprezintă cîteve dintre ingrediecnele uneia dintre cele mai complexe producții de gen din Romania.

„Ne pregătim pentru întîlnirea din decembrie”; voi nu trebuie decît să fiți acolo, liberi, deschiși, fără griji. Anul acesta, împreună cu voi, o să „Alerg printre stele”, o să aflați „Ce e dragostea”, pentru că niciodată „Nu e prea tîrziu” și , în concluzie, „Doar o dată-i Crăciunul”, a declarat Ștefan Bănică.

 

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.