STRAWBERRY DAY la Chateau Vartely

STRAWBERRY DAY la Chateau Vartely

2 iunie
Duminică 12:00
Chateau Vartely
150–650 lei
Adaugă în favorite

OLE, să înceapă FIESTA

Prieteni dragi și iubitori de vin spumant cu arome de căpsune, vinăria Chateau Vartely vă invită la cea de a V-a ediție a Festivalului Straberry Day!

Dulce și parfumat, anul acesta, cel mai așteptat festival al verii este dedicat în exclusivitate pasiunilor spaniole. Vino să strigăm Viva la Fiesta și să degustăm nelimitat cele mai bune spumante din colecția INSPIRO - duminică, 2 iunie, începand cu ora 12:00 la vinăria din dealul Orheiului. Aici, vom da start unui adevărat LATINO PARTY  cu Salsa, Sangria, Paella si vom celebra împreună bucuria, bogăția și diversitatea acestei lumi vibrante.  

In Program:

 • Vin Spumant NELIMITAT,  welcome drink - Sangria cu căpșuni și degustare de vin rose Feteasca Neagra din colecția TOTEM.
 • Muzică și dans pe ritmuri spaniole: Vom vibra împreună sub acorduri de chitară și ritmuri pline de pasiune împreună cu cei de la Nikorasong Band, într-o atmosferă ce va reaminti de căldura și Fiesta a la Spania.
 • Bucătărie spaniolă: vom servi împreuna o delicioasă Paella pregătită cu pasiune și măiestrie de către bucătarii nostri, după o retetă traditională si autentică adusă din Spania, O explozie de gusturi și texturi care vă vor încânta simțurile.
 • Excursie ghidată prin vinărie: ca să ne cunoști  povestea și vinurile ce se odihnesc liniștite în beciurile Chateau Vartely și unica proiectie AR din Moldova - Legenda Vinului intercactivă, proiectată chiar pe butoaiele cu vinuri.
 • Pentru familia ta și copii de toate vârstele avem zone de picnic și relaxare pe iarbă, zone foto și activități cu animatori.

Preț eve­niment:

Adulți -650 le­i

Copii de la 7 - 14 ani –​​ 450 lei​, ( fiecare  copil va primi un box cu gustari suplimentar la Paella)

Copii de la 0 -7 ani intrare Gratuită.


Bilete transport tur-retur cu un pret de 150 MDL

Pornirea transportului se planifica de la Wine Shop Chateau Vartely pe str. Puskin,4

 

Biletul de intrare la eveniment include:

 • Degustare de vin rose Totem Feteasca Neagra si toate cele 3 spumante din colectia INSPIRO- NELIMITAT (adulți de la 18 ani+ )
 • porție mare de Paella și Căpșuni
 • Zone foto pentru momente memorabile
 • Excursie cu tur ghidat prin vinărie la ore fixe
 • Muzică LIVE și program de divertisment

Notă: Capsunele, Paella, bauturile alcoolice și non alcoolice  mentionate în oferta sunt inclus în pretul biletului de acces la eveniment! Suplimentar, fiecare oaspete va putea comanda, contra cost, din meniul A la Carte tot ce doreste.  

DRESS CODE: Toate nuanțele de alb și roz, încălțăminte comodă.